EXCLUSIV / Gata, e totul pregătit! Codin Maticiuc devine tată. Locul de lux în care va naşte iubita lui

Emoțiile sunt la cote maxime în familia lui Codin Maticiuc! În doar câteva zile, afaceristul va deveni tătic pentru prima oară și va face cunoștință cu fetița lui. Spynews.ro vă prezintă, în exclusivitate, toate detaliile nașterii fiicei lui Codin Maticiuc!

A aflat că va deveni tătic, iar vestea l-a făcut mai fericit ca oricând. Codin Maticiuc este pregătit să îmbrățișeze un rol nou în viața lui, acela de părinte. Așa se face că afaceristul s-a ocupat îndeaproape de acest eveniment frumos din familia lui și s-a asigurat că fiica lui se va naște în cele mai de lux condiții. 

Codin Maticiuc a ales împreună cu iubita lui ca micuța Smaranda să se nască tocmai peste Ocean, iar decizia a fost primită cu mult entuziasm și din partea părinților săi, care și-au făcut deja un plan pentru a merge pe rând în America. Ei vor face naveta între România și America pentru a avea grijă de nepoțica lor atât de mult așteptată.

Am aflat că iubita lui Codin, Ana, deja a plecat în America, acolo unde se o va naște pe micuța Smaranda, căci așa o va chema pe fetița lui Codin Maticiuc. În doar câteva zile, Ana o va naște pe fetiță, iar Codin i se va alătura în curând, pentru a asista la unul dintre cele mai emoționante momente din viața lor de familie. Tatăl lui Codin Maticiuc a ajuns deja în Miami, acolo unde va merge și Codin Maticiuc pentru nașterea fetiței sale, dar și pentru filmările noii producții cinematografice în care joacă.

Codin Maticiuc, autor, actor și om de afaceri

Codin Maticiuc este autorul best-sellerului "Consumatorul de suflete", lansat în anul 2016, o lucrare care oferă multe detalii despre omul din spatele personajului din showbiz. Ulterior, Codin Maticiuc a început să migreze către lumea cinematografiei și a avut mai multe roluri în filme românești de excepție, între care "Două Lozuri" sau "Octav". 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro