Un concurent de la Like a Star, impresionat de talentul în bucătăriei al Roxei

Un concurent de la Like a Star, impresionat de talentul în bucătăriei al Roxei © captura foto

În casa Like a Star încep deja să înflorească primele povești de iubire. Cătălin și Roxa par din ce în ce mai apropiați, iar imaginile cu cei doi vorbesc de la sine. 

Concurenții Like a Star trebuie să impresioneze publicul de acasă cu cele mai interesante activități pe care le fac în cadrul competiției, însă se pare că emisiunea aduce după sine și multe idile între concurenți. Cătălin și Roxa par din ce în ce mai apropiați, iar astăzi aceștia au fost surprinși în bucutărie în timp ce aceasta gătea. Tânărul s-a oferit să-i țină companie frumoasei concurente, iar acesta a rămas impresionat de talentul în a le gătitului: „Și cânti, și gătești...”.

Cătălin a luat-o pe Roxa la dans, iar printre mestacatul în preparate, cei doi au făcut și câtiva pași de dans ce i-a apropiat și mai mult pe cei doi. Concurenții se înteleg de minune, iar întălnirile dintre ei merg din ce în ce mai bine, semn că poate în curând vom vedea și un cuplu din partea lor. 

Primul cuplu din casa Like a Star este format de Nicoleta Dragne și Tavi. Cei doi au început să se cunoască prin intermediul emisiunii, iar o simplă relație de prietenie s-a transformat ușor, ușor în ceva mai mult

Emisiunea "Like a Star" este difuzatã de luni pânã vineri, între orele 18:45-20:45 şi 00.00–01.00 şi sâmbãta, de la 18:45 la 20:45, atunci când va fi desemnat Star-ul Săptămânii cel care a acumulat cei mai mulți urmăritori pe contul de Instagram. Ei vor face regulile casei pentru următoarele şapte zile


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro