Hamude, concurentul preferat al fanilor din istoria emisiunii "Insula Iubirii". "Ştia că deja iubita l-a înşelat, dar a rămas fidel pană la final"

+3 click pentru
galerie

Hamude, concurentul preferat al fanilor din istoria emisiunii "Insula Iubirii". "Ştia că deja iubita l-a înşelat, dar a rămas fidel pană la final" © Foto: Facebook

Hamude rămâne cel mai iubit concurent de la "Insula Iubirii", iar asta nu o spunem noi, ci chiar fanii emisiunii sunt de această părere. Hamude a fost apreciat datorită tăriei de caracter pe care a avut-o în momentul în care a aflat că iubita lui l-a înşelat.

Hamude nu a căutat răzbunare, ci şi-a văzut de drumul său până la finalul competiţiei, chiar dacă ştia că între el şi Loredana, iubita lui, nu va mai fi nimic. Pe unul dintre grupurile de Facebook dedicate emisiunii "Insula Iubirii", fanii i-au criticat pe actualii concurenţi care au ţinut să se răzbune pe foştii parteneri, după ce aceştia i-au înşelat, aducând în atenţie exemplul lui Hamude.

"Hamude rămane concurentul suprem, care chiar dacă știa că deja iubita lui a picat în ispită, a rămas fidel pană la final, ascunzându-se după negări continue coroborat cu iubire adevărată și suferintă. Așa un bărbat vă trebuie, fetelor. Nu un Andy care e doar "un actor" și care "când e dragostea mai dulce, își ia valiza și se duce" 😉", este mesajul transmis de un fan pe internet.

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro