Condiția impusă de Daniela Crudu iubitului croat, pentru împăcare. Fosta asistentă a fost ruptă cu bătaia

+3 click pentru
galerie

Condiția impusă de Daniela Crudu iubitului croat, pentru împăcare. Fosta asistentă a fost ruptă cu bătaia © Instagram

După ce a fost bătută cu bestialitate de iubitul croat, Daniela Crudu ar trăi cu frica în sân. Asta reiese conform ultimelor informații, care arată ce condiție i-a impus bruneta bărbatului pentru a se vedea și a purta o conversație.

La mai bine de o săptămână de la bătaia pe care a primit-o de la iubit, Daniela Crudu s-a refugiat în apartamentul tatălui său, din Ferentari. În tot acest timp, Seco Dubravko, iubitul vedetei, a tot încercat să o contacteze pe fosta asistentă și să se întâlnească pentru o discuție. Cruduța nu a vrut să audă de așa ceva, însă este dispusă să converseze cu iubitul bătăuș – cu o condiție.

Condiția impusă de Cruduța iubitului bătăuș

Potrivit Impact, Daniela Crudu ar fi de acord să se vadă cu Dubravko doar dacă cei doi se întâlnesc la locuința lui Nelu Crudu, pentru a vorbi în prezența tatălui vedetei și sorei acesteia, Ana Maria.

Termenii nu i-ar fi fost pe plac lui Dubravko, care ar insinsta să se vadă între patru ochi cu iubita pe care a snopit-o. Cum niciuna dintre părți nu se lasă, o întâlnire între cei doi pare că nu va avea loc prea curând.

Daniela Crudu a fost băută crunt

Acum o săptămână, Daniela Crudu a fost bătută serios de iubitul croat, după ce au petrecut la un club din oraș. Violențele au lăsat-o pe Cruduța cu trauma vizibile, vedeta având nasul spart și mai multe fracturi. Totuși, Cruduța spune că nu vrea să depună plângere împotriva lui Dubravko.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro