SUPEREXCLUSIVITATE! Primele declaraţii ale Danielei Crudu, după ce a fost bătută de iubit. Cum arată vedeta, la o săptămână de la episodul violent / VIDEO

Avem informaţii de ultim moment despre episodul dramatic prin care a trecut Daniela Crudu în urmă cu o săptămână. În plus, focoasa brunetă a oferit şi primele declaraţii despre bătaia primită de la iubit.

În urmă cu o săptămână, întreg showbizul era în stare de şoc, după vestea că Daniela Crudu a fost bătută cu bestialitate de bărbatul pe care îl iubeşte. Acum, la câteva zile bune după incident, Daniela Crudu a oferit şi primele declaraţii, în exclusivitate pentru Spynews.

Daniela Crudu pare că se simte foarte bine, aşa cum chiar ea spune pentru Spynews, iar episodul trist în care a fost protagonsită pare deja de domeniul trecutului.

Daniela Crudu pare într-o formă de zile mari în ciuda celor întâmplate şi, culmea, este foarte zâmbitoare. Daniela Crudu a fost surprinsă de paparazii Spynews, cărora nu le scapă nimic, în timp ce a ieşit la cumpărături. Vedeta a cumpărat mai multe buchete de flori pentru o prietenă, însă înainte de a se urca în maşină nu a ezitat să ofere şi primele declaraţii.

Deschisă, ca de fiecare dată, Daniela Crudu nu s-a sfiit să răspundă întrebărilor, mărturisind că a depăşit deja momentul, însă recunoaşte că nu vrea să depună plângere împotriva bărbatului care a bătut-o cu bestalitate. În plus, urmele bătăii au rămas pe chipul său, asta pentru că fosta asistentă tv a încercat să-şi mascheze loviturile purtând o pereche de ochelari de soare.

În plus, întrebată despre motivul care a dus la conflictul aprig dintre ei, Daniela Crudu a evitat să ofere, momentan, mai multe detalii.

''Mă simt bine, foarte bine. Am trecut cu bine peste incident, după cum se vede. Nu pot să vă spun motivul pentru care s-a iscat cearta. Nu o să depun plângere'', a spus Daniela Crudu, în exclusivitate pentru Spynews.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro