Daniela Crudu s-ar fi împăcat cu iubitul bătăuş. Fosta asistentă tv, momită cu bani. ''După ce au terminat de vorbit, râdeau amândoi''

+3 click pentru
galerie

Daniela Crudu s-ar fi împăcat cu iubitul bătăuş. Fosta asistentă tv, momită cu bani. ''După ce au terminat de vorbit, râdeau amândoi'' © Instagram

Veşti bombă despre Daniela Crudu şi iubit, la o săptămână după ce fosta asistentă tv a fost bătută cu bestialitate de bărbatul pe care îl iubeşte.

Deşi toată lumea se aştepta ca Daniela Crudu să rupă orice legătură cu bărbatul care nu a avut nicio milă de ea, ei bine, se pare că cei doi ar putea chiar să se împace. În plus, potrivit informaţiilor din presă, Daniela Crudu şi iubitul ar fi ajuns la o înţelegere financiară, în urma episodului tragic de săptămâna trecută.

Se pare că iubitul croat a stat de vorbă la telefon cu Daniela Crudu, căreia i-a promis o sumă importantă de bani pentru a-şi opera nasul, în urma loviturilor primite. În plus, Cruduţa ar urma să fie despăgubită cu zeci de mii de euro de fostul iubit, totul pentru ca aceasta să dea uitării experienţa prin care a trecut şi să-şi menţină în continuare decizia de a nu depune plângere la poliţie.

''Daniela Crudu a vorbit cu el, la telefon. S-au înțeles. El va plăti tot ce trebuie pentru ca ea să arate și mai bine ca înainte și, în plus, îi va da o sumă mare de bani, de ordinul câtorva mii de euro pentru ca să îl ierte. I-a promis că nu va mai face niciodată un asemenea gest cu ea, că nu o va mai bate. Ea l-a crezut, îl iubește probabil și, culmea, după ce au terminat de vorbit, râdeau amândoi'', a declarat un apropiat al Danielei Crudu, potrivit Wowbiz.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro