Viața a fost dură și înainte cu Daniela Crudu. Prin ce suferințe a trecut bruneta de-a lungul timpului

+3 click pentru
galerie

Viața a fost dură și înainte cu Daniela Crudu. Prin ce suferințe a trecut bruneta de-a lungul timpului © arhiva

Daniela Crudu a trecut prin clipe grele, duminică, atunci când a fost agresată fizic de către iubitul său. Fosta asistentă TV a avut nevoie de îngrijiri medicale, însă de-a lungul vieții s-a mai confrunatat cu multe perioade triste.

Mereu zâmbitoare și cu un simț al umorului foarte bine dezvoltat, Daniela Crudu ascunde în spate însă o poveste de viață grea și o perioadă pe care a depășit-o cu dificultate. 

Se pare că mama ei, Florentina Crudu, nu a avut parte de cea mai bună căsnicie alături de tatăl Danielei și de aceea a hotorât să își trăiască viața în străinătate. 

Viața Danielei Crudu nu a fost una tocmai ușoară, deoarece începând cu anul 2005 mama ei a plecat în străinătate pentru a le oferi un viitor mai bun, iar ea și sora, Ana Maria, au rămas în grija tatălui. Cele două erau încă la școală în perioada aceea și le-a fost destul de greu să stea fără mama lor. 

În anul 2015, Florentina Crudu a povestit despre tot ce s-a întâmplat până a ajuns să câștige un salariu decent, însă a început de la munca de jos. 

”Sunt în Italia de 10 ani şi voi mai sta aici pentru că am un contract de respectat. Primii doi ani au fost foarte grei. Nu mi-e ruşine să spun că am făcut tot felul de munci, am lucrat inclusiv la negru.

Acum am un loc de muncă stabil, am rezidenţă în Italia şi este mult mai bine. În România vin cam de două ori pe an”, povestea Florentina Crudu, potrivit fanatik.ro.

Părinții surorilor Crudu au divorțat în anul 2015, după ce tătăl fostei asistente a apărut la TV și nu a vorbit tocmai bine despre cea care i-a fost nevastă. 

Vă reamintim că Daniela Crudu a fost victima iubitul său duminică dimineață atunci când bărbatul a bătut-o cu bestialitate, vedeta ajungând la spital. Acum se recuperează în casa tatălui său. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro