Dramele vedetelor ies la iveală. După Daniela Crudu, o artistă de top de la noi a trecut prin clipe terifiante. ''Mi-a dat un pumn în cap de s-a oprit liftul între etaje''

+3 click pentru
galerie

Dramele vedetelor ies la iveală. După Daniela Crudu, o artistă de top de la noi a trecut prin clipe terifiante. ''Mi-a dat un pumn în cap de s-a oprit liftul între etaje'' © Instagram / Facebook

Odată cu drama prin care a trecut Daniela Crudu, săptămâna trecută, după ce a fost bătută de iubit, ne-am amintit de o altă poveste terifiantă a unei celebre artiste de la noi.

Maria Dragomiroiu, pentru că despre aceasta este vorba, a avut parte de o tinereţe tumultoasă din cauza soţului său. Doamna muzicii româneşti a fost căsătorită cu Ion, un bărbat pe care l-a făcut tată de două ori.

Deşi credea că povestea lor de iubire va fi una frumoasă, cu un final fericit, ei bine, lucrurile nu au stat deloc aşa, iar îndrăgita artistă a trecut prin clipe grele.

Maria Dragomiroiu a fost bătută cu bestialitate de fostul soţ chiar în văzul oamenilor. În urmă cu ceva timp, Maria Dragomiroiu a povestit că fostul soţ a bătut-o într-o seară, chiar pe stradă, în Bucureşti, sub privirile speriate ale trecătorilor, care au sărit să o ajute. Înainte de asta, însă, artista primise un pumn în cap, în lift.

Din fericire, Maria Dragomiroiu s-a separat de bărbatul violent şi şi-a refăcut viaţa cu actualul soţ, alături de care se bucură de o viaţă liniştită şi frumoasă, ei fiind împreună de peste 30 de ani.

''Ion m-a apucat de-o mână, m-a aruncat în liftul care era ținut deschis de soacra-mea, a urcat și ea și au apăsat la parter. După ce a plecat liftul, Ion mi-a dat un pumn în cap de s-a oprit liftul între etaje, din cauza șocului. Soacra mea i-a spus să mă ducă acasă și să mă bată, nu acolo, la ea. Simțeam că-mi iese inimă din piept de frică, iar când am ajuns jos, pe alee, am încercat să scot mână de pe mâneca hainei, că să scap. Atunci Ion m-a prins de păr și m-a dus așa până în mijlocul intersecției de la Dristor. Era ora 21. Lumea a văzut cum un bărbat trăgea de păr o femeie care plângea și a sărit să mă scape, trăgând de el într-o parte și de mine în alta! Nu a dat drumul la păr până nu a smuls smocul pe care îl avea în mână! Am rămas așa, fără o șuvița de păr în mijlocul capului! Nu-mi creștea, pentru că făcusem șoc!", a spus Maria Dragomiroiu, potrivit Wowbiz.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro