Confruntare între Adriana Bahmuţeanu şi Matteo Politi, în direct: "E vrăjeală de adormit copiii". VIDEO

+4 click pentru
galerie

Confruntare între Adriana Bahmuţeanu şi Matteo Politi, în direct: "E vrăjeală de adormit copiii". VIDEO © spynews.ro

În urma operaţiilor pe care le-a făcut Matteo Politi, denumit "medicul cu opt clase", au ieşit la iveală nereguli. Una dintre paciente a avut însă, o problemă în adevăratul sens al cuvântului. Vineri seară, la "Răi Da Buni", Matteo Politi şi Adriana Bahmuţeanu au stat faţă în faţă, iar spiritele s-au încins rapid.

Dintre cele 16 paciente, una dintre ele a avut probleme cu implantul mamar, din cauza unei formaţiuni. Deşi înainte de o operaţie de acest gen se fac analize şi ecografii la care formaţiunile ies cu siguranţă, se pare că lucrurile nu au stat chiar aşa.

Însă, Matteo Politi se apără şi spune că, de fiecare dată, a respectat protocolul. Adriana Bahmuţeanu tună şi fulgeră fiecare încercare a falsului medic Matteo Politi de a se apăra!

"Dacă spui că eşti un doctor bun, ştii că trebuie să-i faci analize înainte de operaţie? Cum de n-ai văzut acea formaţiune? Orice formaţiune se vede! Asta e o vrăjeală de adormit copiii! Tu nativ eşti foarte talentat. Nu înţeleg cum de ai riscat ştiind că ai studii făcute în boscheţi, că ai nenorocit atâtea paciente?!", a spus, la început, Adriana Bahmuţeanu. 

"Ce protocol domle? L-au văzut asistentele că nu ştia să-şi pună mănuşile. Tu ştii că un doctor de medicină estetică nu se ocupă de formaţiuni? Chirurgia cosmetică scoate noduli? Ai găsit un nodul şi de-asta nu i-a ieşit sânul femeii?!", a continuat Adriana Bahmuţeanu.

A.O.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro