Dovadă extremă de iubire. Ce a făcut Connect-R pentru fiica lui

+3 click pentru
galerie

Dovadă extremă de iubire. Ce a făcut Connect-R pentru fiica lui © instagram

Connect-R este unul dintre cei mai îndrăgiți artiști de la noi. Acesta are foarte multe admiratoare ce ar vrea să-i fure inima, însă o parte din inima lui este doar pentru fiica sa, Maya. Atunci când s-a născut micuța, cântărețul a decis să facă un gest special pentru aceasta. 

Connect-R este unul dintre cei mai iubiți cântăreți de la noi din țară, dar și unul dintre cei mai adorați tătici din showbiz. Împreună cu fosta sa soție, Misha, cei doi au o fiică, Maya. Chiar dacă relația lor s-a încheiat, dau în continuare dovadă că sunt părinții unei micuțe simpatice și sunt alături de ea mai tot timpul. Merg împreună în vacanțe și petrec foarte mult timp. 

Atunci când Maya a venit pe lume, Connect-R a decis să facă un gest special și important sufletește pentru el. Artistul și-a tatuat pe mană numele micuței, pentru a o purta mereu cu el oriunde merge, mai ales că în țară are foarte multe concerte, iar mai tot timpule este pe drumuri. 

În fotografiile postate pe contul său de socializare, Connect-R are foarte multe fotografii alături de Maya, semn că este una dintre cele mai importante ființe din viața sa. 

Pe numele lui real Ștefan Relu Mihalache, artistul și-a început cariera la vârsta de 8 ani ca dansator. De la vârsta de 15 ani, hip-hopul a devenit una dintre marile pasiuni ale lui Connect-R. A intrat prima oară într-un studio în 1997, cu ocazia înregistrării primei sale piese, „Observ”. Pe 25 ianuarie 2014, Connect-R a devenit tată.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro