Connect-R, cel mai bun tătic din lume! Cum și-a surprins artistul fetița. Face orice pentru ca să o știe fericită! / FOTO

+3 click pentru
galerie

Connect-R, cel mai bun tătic din lume! Cum și-a surprins artistul fetița. Face orice pentru ca să o știe fericită! / FOTO © Instagram

Connect-R este un tată pe cinste! Vedeta a demonstrat de nenumărate ori că nu ține cont de nimic pentru a-i aduce zâmbetul pe buze fiicei sale. Iată cu ce a surprins-o celebrul cântăreț pe fetița lui Maya!

Connect-R este la fel de priceput pe scenă, cât și în rolul de tată! Dovadă sunt gesturile de iubire pe care artistul le face pentru fiica lui Maya, cu fiecare ocazie. Astfel, indiferent că este sau nu ocupat cu activitățile profesionale, cântărețul își face mereu timp pentru fetița lui.

Având în vedere faptul că este unul dintre cei mai iubiți cântăreți din țară, Connect-R păstrează mereu legătura cu fanii săi. Chiar dacă din cauza pandemiei de coronavirus artistul nu-i poate încânta pe aceștia cu vocea sa la spectacole, asta nu înseamnă că-și neglijează admiratorii. Ba din contră, vedeta vorbește zilnic cu admiratorii pe rețelele de socializare.

De curând, Connect-R le-a povestit internauților cum a reușit să-și facă fiica fericită printr-un gest simplu, dar prin care-și exprimă iubirea. După ce a fost cu fetița în parc, vedeta s-a pus serios pe gătit, arătându-și talentele culinare. Celebrul artista le-a împărtășit fanilor o fotografie cu micuța Maya, imagine în care degusta mâncarea pregătită de tatăl său.

„Cât de fericit poți să faci un copil cu 2 cartofi”, a scris Connect-R la un InstaStory, în dreptul imaginii cu Maya.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro