Corina Chiriac, devastată de durere după moartea lui Ducu Darie: "Se înscrie pe o listă lungă şi regretabilă"

Corina Chiriac, devastată de durere după moartea lui Ducu Darie: "Se înscrie pe o listă lungă şi regretabilă" © arhivă

Vestea morţii lui Alexandru Darie, fiul lui Iurie Darie, a fost primită cu multă durere şi de Corina Chiriac. Cântăreaţa a mărturisit că regizorul se înscrie acum pe o listă lungă de artişti care au plecat dintre noi.

Printre oamenii îndureraţi de moartea lui Alexandru Darie se numără şi Corina Chiriac, cântăreaţă care, nu a avut "onoarea şi bucuria", după cum ea afirmă, să lucreze cu el un spectacol. Artista a declarat că numele lui Ducu Darie se află acum pe o listă lungă şi regretabilă, alături de ale nume mari ale teatrului românesc.

"Am primit cu multă durere şi cu surpriză extrem de neplăcută vestea că Ducu Darie a plecat şi el dintre noi. Se înscrie pe o listă cam lungă şi cam regretabilă pentru foarte mulţi dintre colegii mei", a spus solista pentru Agerpres.

Corina Chiriac şi-a amintit că, în urmă cu un an, îi propusese lui Alexandru Darie să lucreze la "un one-woman-show, pe baza unor texte şi a unor idei comune".

Alexandru Darie şi Corina Chiriac s-au cunoscut în perioada în care regretatul regizor era doar un copil şi venea la repetiţii alături de părinţii săi, Consuela Roşu şi Iurie Darie. Acum, la vârsta de 70 de ani, Corinei Chiriac nu-i vine să creadă că Ducu Darie, un coleg de breaslă cu 10 ani mai tânăr, şi-a luat adio de la această lume.

"Eu făceam figuraţie la mai multe teatre din Bucureşti, în perioada anilor 1966 - 1973, aşa încât îi cunosc pe amândoi actorii (părinţii lui Alexandru Darie, Consuela Roşu şi Iurie Darie - n.r.). Astfel încât, Alexandru Darie s-a născut între noi. A venit de copil, ne jucam cu el, avea părul creţ, îi admiram zulufii... Mi se părea ceva absolut normal. Toţi eram foarte tineri, părinţii lui la fel... Şi eu, fiind mai mare ca el cu 10 ani, vă daţi seama că, la 70 de ani, nu te gândeşti că un coleg de-al tău de 60 de ani, într-o zi, ridică palma, o unduieşte în aer şi spune 'bye-bye!'. Îmi pare foarte rău", a mai spus Corina Chiriac, conform aceleaşi surse.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro