Corina Chiriac, cu ochii în lacrimi după moartea lui Mihai Constantinescu: „Era un etern adolescent”

Corina Chiriac, cu ochii în lacrimi după moartea lui Mihai Constantinescu: „Era un etern adolescent” © Facebook.com

Mihai Constantinescu s-a luptat până în ultima clipă să-și revină pentru Simona Secrier, femeia care l-a iubit mai presus de orice și care i-a stat alături în toată această perioadă neagră din viața artistului, dar și pentru toți cei care l-au iubit și i-au apreciat muzica. 

Printre artiștii care s-au declarat șocați de vestea morții lui Mihai Constantinescu se numără și Corina Chiriac. Marea cântăreață a oferit prima reacție pentru Agerpres, imediat după ce a aflat că îndrăgitul Mihai Constantinescu a pierdut lupta cu viața. Printre cuvinte dureroase, Corina Chiriac a găsit puterea să vorbească puțin și despre cariera lui Mihai, dar și despre moudl în care acesta a cunoscut faima, după ce a urcat pe scenă. 

“Am fost colegă cu Mihai toată cariera mea. El s-a lansat înaintea mea, nu din cauza vârstei, ci pur şi simplu a nimerit înainte şi a avut o perioadă enorm de fructuoasă în primii zece ani de carieră, când era într-un trio cu Marius Ţeicu şi cu Olimpia Panciu. Cu siguranţă au rămas undeva, în arhiva TVR, filmări cu ei trei. Erau filmaţi de către tânărul, pe atunci, producător şi regizor de televiziune Titus Munteanu. (...) El trebuie înţeles ca un artist al unei epoci de 50 de ani, aşa cum sper să fiu şi eu ţinută minte când o fi. Noi am început să cântăm într-o vreme tulbure. Nici astăzi vremurile nu sunt mai puţin tulburi. Şi astăzi ar fi nevoie de mult mai mulţi artişti.

Ce a avut Mihai particular şi foarte agreabil pentru public? În primul rând, era extrem de vesel, venea cu emoţie pozitivă în faţa publicului. Contribuia faptul că era foarte frumuşel, era un etern adolescent. Nu a fost un Don Juan - acela era Cornel Constantiniu -, el era la început un adolescent care îţi cântă cu chitara, genul care se purta atunci când se pleca în tabără cu trenul”, a mai spus artista.


facebook whatsapp twitter pinterest