Cornel Dinu, critici dure pentru Gino Iorgulescu, după accidentul provocat de fiul lui: „Să meargă cu metroul!”

Cornel Dinu, critici dure pentru Gino Iorgulescu, după accidentul provocat de fiul lui: „Să meargă cu metroul!” © Hepta

Cornel Dinu, analist sportiv și fost selecționer al naționalei, a criticat dur alegerile lui Gino Iorgulescu, după ce fiul lui, Mario, a provocat un accident care a curmat viața unui tânăr tată. Cornel Dinu știe foarte bine ce probleme a tot avut Mario Iorgulescu de-a lungul timpului, motiv pentru care nu-și poate explica de ce tatăl lui i-a luat o mașină de 300.000 de euro.

Duminică dimineață, Mario Iorgulescu a provocat un grav accident, în București. Gonea cu 240 km/h în momentul în care a făcut praf mașina în care se afla Dany Vicol. Gonea cu autoturismul cumpărat chiar de Gino Iorgulescu, tatăl lui.

Cornel Dinu: „Unui băiat cu probleme nu poți să-i cumperi o mașină de 300.000 de euro”

Pentru bolidul de lux, Gino Iorgulescu a dat nu mai puțin de 300.000 de euro. Asta, în condițiile în care Mario a mai făcut praf o mașină de lux, în Elveția.

Decizia președintelui LPF a fost aspru criticată de Cornel Dinu, care este de părere că toată responsabilitatea este a părinților.

„Gino Iorgulescu traversează un moment înfiorător, copilul ăsta i-a creat foarte multe probleme în timp. Acest băiat este o victimă a timpurilor, după părerea mea. La acest băiat cu probleme, din prea multă dragoste se petrec niște lucruri inadmisibile. În primul rând, unui băiat cu asemenea probleme nu poți să-i cumperi o mașină de 300.000 de euro. Să meargă cu metroul, să meargă pe jos!

E vorba de mentalitate și de educație. La noi, dacă avem niște copii, trebuie să le dăm totul, să le facem toate poftele. Și, din păcate, devin niște victime ale neatenției noastre. Știu că acest copil l-a încercat pe Gino Iorgulescu de multe ori în ultimii ani”, a spus Cornel Dinu, la RealitateaTV.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro