Cornel Galeș a fost uitat de rude. La pomană au venit doar opt oameni

+3 click pentru
galerie

Cornel Galeș a fost uitat de rude. La pomană au venit doar opt oameni © Arhivă

La trei luni de la moartea sa, Cornel Galeș a fost din nou uitat de rude și de apropiați. La pomana organizată de blonda Vivi au venit doar oameni, parcă o continuare tristă a faptului că nu prea a fost zânzanie nici la înmormântarea lui.

Sâmbătă, Viviana Măntoiu (blonda Vivi, așa cum este cunoscută în lumea mondenă) a organizat un parastas pentru bărbatul cu care s-a iubit. Potrivit Click!, pomana a avut loc la Cimitirul Străulești 2, la capela din incintă.

Preotul a ținut acolo o slujbă de pomenire, după care toți oamenii prezenți, numai opt la număr, s-au mutat în cimitir, la locul unde Galeș își doarme somnul de veci. Au sfințit și cavoul unde este îngropată Ileana Ciuculete, lângă care se odihnește Cornel Galeș.

„După slujba din capelă, preotul i-a citit lui Cornel şi la mormânt. Am fost 8 persoane, din care patru au fost colegii lui din aviaţie, unde a lucrat Cornel pe vremuri”, a spus Doina Belu, cea care le-ar fi fost nașă Ilenei Ciuculete și lui Cornel Galeș, la aniversarea lor de 25 de ani de căsnicie.

Ce au conținut pachetele de pomană

Aceasta a continuat prin a menționa ce au conținut cele 12 pachete pe care le-au dat de pomană.

„Viviana a ţinut cont de sugestiile mele şi a comandat 12 pachete consistente în care se găseau alimente precum: un ou fiert, brânză topită, caşcaval, două iaurturi, napolitane, un colăcel, croisant cu ciocolată, bere, suc...”, a mai spus Doina Belu.

Parastasul de 6 luni al lui Cornel Galeș va avea loc pe 31 mai. Fostul soț al Ilenei Ciuculete a murit pe 30 noiembrie, în Spania, în urma unui accident rutier.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro