Cornel Galeş a vândut tot şi a început o nouă viaţă! Ce a făcut cu banii Ilenei Ciuculete

+3 click pentru
galerie

Cornel Galeş a vândut tot şi a început o nouă viaţă! Ce a făcut cu banii Ilenei Ciuculete © Facebook

Cornel Galeş s-a rupt de trecut. Văduvul Ilenei Ciuculete a uitat de toţi cei care i-au fost alături la greu şi s-a mutat în Spania împreună iubita lui. Cornel Galeş este îndrăgostit nebuneşte de Vivi, femeia care i-a furat inima la scurt timp după ce a decedat regretata artistă. Acum, Vivi este cea care dă ordinele, iar Cornel Galeş le execută.

Afaceristul a lăsat în urmă tot ce îl lega de România, printre care amintiri dureroase, dar şi prietenii care l-au ajutat atunci când i-a fost mai greu. Cornel Galeş a scos la vânzare în urmă cu un an jumătate apartamentul din ţară şi tot atunci şi-a achitat şi maşina cumpărată în leasing, iar acum joacă după cum îi cântă iubita şi a întrerupt orice legătură cu apropiaţii din ţară. El s-a mutat în apartamentul pe care Vivi îl deţine în Spania şi pare că trăieşte pe picior mare. Nu doar că nu îi lipseşte nimic, dar cutreieră lumea-n lung şi-n lat, potrivit Antena Stars.

Cornel Galeş pare că a trecut peste momentele dureroase şi pare să-şi fi vindecat rănile lăsate de pierderea celei pe care cândva o numea 'zânica" şi o iubea nespus de mult. 

R.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest