Cornel Galeș, înmormântat alături de Ileana Ciuculete? Are locul de veci pregătit

Cornel Galeș, înmormântat alături de Ileana Ciuculete? Are locul de veci pregătit © Facebook / Spynews

Cornel Galeș, bărbatul pe care regretata artistă Ileana Ciuculete l-a iubit cel mai mult, a murit într-un accident de circulație îngrozitor, petrecut în Spania. Se afla la volan, nu purta centură de circulație, iar impactul cu o altă mașină i-a fost fatal.

În urmă cu câteva zile, Spynews.ro a aflat în exclusivitate că fostul soț al Ilenei Ciuculete are numele trecut pe cruce, alături de cel al artistei. Aceasta este o practică des întâlnită, ca soții să își pregătească locurile de veci din timpul viții și ajung chiar să-și scrie pe cruce numele și prenumele. Există o posibilitate foarte mare ca, după repatrierea trupului lui Cornel Galeș, acesta să fie înmormântat alături de fosta lui soție.

Nașa lui Cornel Galeș, Doina Belu, a fost cea care a primit deja numărul de cadavru de la morga unde de află trupul neînsuflețit al lui Cornel Galeș. Rămâne de văzut ce vor decide apropiații, dacă acesta va fi repatriat și înmormântat în România sau ceremonia funerară va avea loc în Spania. În urmă cu un an, sătul de scandalurile cu fiii Ilenei Ciuculete, Cornel Galeș a decis să ia drumul Spaniei, încrezător că acolo va putea să aibă o viață nouă, alături de șefa și iubita sa, blonda Vivi.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro