Drama neștiută a Corneliei Catanga. „Doamna muzicii lăutărești” a trecut printr-un adevărat coșmar

+3 click pentru
galerie

Drama neștiută a Corneliei Catanga. „Doamna muzicii lăutărești” a trecut printr-un adevărat coșmar © captură video

Cornelia Catanga are o viață la care multe doamne visează, dar ceea ce nu multă lume știe este faptul că lucrurile nu au fost tot timpul roz în viața interpretei de muzică lăutărească. Mai exact, în urmă cu câțiva ani, Cornelia Catanga a trecut printr-o adevărată dramă, pe care o vrea uitată. 

În urmă cu câțiva ani, Cornelia Catanga a trecut printr-un adevărat coșmar! La scurt timp după ce mama artistei a murit, Cornelia Catanga a început să aibă coșmaruri cu mama ei, în care visa lucruri care mai de care mai îngrozitoare. 

Cornelia Catanga a visat-o, de mai multe ori, pe mama sa. Aceste imagini i-au răscolit amintiri de mult timp ascunse. Fiinţa care i-a dat viaţă s-a stins la doar 51 de ani, în braţele soţului Catangăi, domnul Pădureanu. Faptul că acest bărbat a fost alături de ea în cele mai negre momente, a contribuit la crearea unei legături indestructibile între Catanga şi soţul său. "Doamna muzicii lăutăreşti" a cântat la "Acces Direct", o melodie emoţionantă, dedicată tuturor mamelor, în urmă cu câțiva ani. 

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro