Cornelia Catanga este în doliu, la o lună de când a suferit un infarct! "Moartea ne dă târcoale"

+3 click pentru
galerie

Cornelia Catanga este în doliu, la o lună de când a suferit un infarct! "Moartea ne dă târcoale" © arhivă

În urmă cu o lună, Cornelia Catanga a suferit un infarct, în urma căruia, din fericire, a scăpat cu viaţă. Acum, un alt necaz a apărut în viaţa familiei sale, iar artista a făcut dezvăluiri cutremurătoare. 

Marţi, 13 august, Mariana, cumnata Corneliei Catanga s-a stins din viaţă pe patul unui spital din Capitală, după ce a făcut un infarct.

În ciuda eforturilor medicilor, nu s-a mai putut face nimic pentru femeia de 63 de ani la care Cornelia Catanga a ţinut enorm! 

"Regina muzicii lăutăreşti" a precizat că Aurel Pădureanu a plâng în genunchi lângă patul Marianei, s-a rugat la Dumnezeu continuu, dar se pare că sora lui nu a mai avut zile.

Joi, de Sfânta Maria, are loc şi înmormântarea. Însă, Cornelia Catanga vrea să şi-o amintească aşa cum a fost ea, "plină de viaţă". Astfel, nu va fi prezentă la funerarii.

”Nu ne așteptam ca Mariana, care era o femeie cu un suflet mare, să moară atât de tânără. Medicii s-au chinuit să o țină în viață, însă inima ei  era foarte slăbită, ea avea probleme cardiace mai vechi. Obosea mult în ultima vreme. Soțul meu a plâns în genunchi, lângă patul ei, s-a rugat să se facă bine, dar biata femeie n-a mai avut zile. Suntem distruși. Nu merg la înmormântare, vreau să mi-o amintesc așa cum era, plină de viață”, a declarat Cornelia Catanga, potrivit click.ro.

De asemenea, în aceste clipe, Cornelia Catanga crede că decesul cumnatei ei, după ce a făcut un infarct, cumpănă prin care ea a trecut cu bine, nu este o coincidenţă. Artista nu poate să uite că, în ultima perioadă, a avut numai necazuri. 

Nu mai are bani pentru că nu mai poate urca pe scenă timp de trei luni şi stă în gazdă la un prieten. Îndrăgita cântăreață s-a arătat convinsă că supărările și gândurile negre sunt sursa problemelor de sănătate.

”Moartea ne dă târcoale, pe mine m-a iubit Dumnezeu și m-a mai lăsat p-aici, însă cumnata mea s-a prăpădit. Nu este o simplă coincidență. Am avut numai necazuri în ultima vreme, am pierdut casa, căci n-am mai avut bani de rate, locuim la un prieten cu inimă mare și am rămas fără bani, căci nu mai pot cânta trei luni, cât mă aflu în concediu medical”, a mai adăugat artista.

Înainte de a suferi un infarct, stilul de viaţă al Corneliei Catanga nu era deloc unul sănătos. Artista fuma şi trei pachete de ţigări pe zi, viciu la care a renunţat imediat după externare. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro