Cornelia Catanga, primul eveniment după ce a stat internată în spital: "Îi mulțumesc bunului Dumnzeu"

+3 click pentru
galerie

Cornelia Catanga, primul eveniment după ce a stat internată în spital: "Îi mulțumesc bunului Dumnzeu" © Facebook

După mai bine de o lună de când a ajuns de urgență la spital în urma unui stop cardio-respirator, Cornelia Catanga și-a reluat activitatea și a bifat deja primul eveniment unde i-a încântat pe oameni cu vocea ei. 

Cornelia Catanga a publicat pe pagina sa mai multe fotografii. Este cu zâmbetul pe buze, fericită că a reușit să treacă peste cumpăna din luna iulie și pare să se simtă mult mai bine. De cuând, vedeta a declarat că a renunțat la fumat, dat fiind faptul că ajunsese să fumeze și trei pacheze de țigări într-o singură zi. 

"Prima mea ieșire la un eveniment, după probleme de sănătate pe care le-am avut. Îi mulțumesc bunului Dumnezeu că a fost și este lângă mine. Vă pup și vă respect, dragii mei !! Catanga & Padureanu", au scris Cornelia Catanga și Aurel Pădureanu pe pagina lor. 

Medicii i-au făcut un program strict

Cornelia Catanga şi-a schimbat complet stilul de viaţă! "Regina muzicii lăutăreşti" a suferit un infarct în urmă cu mai bine de o lună, iar acum a renunţat la fumat şi încearcă să mănânce cât mai sănătos. 

"Ajunsesem la trei pachete de ţigări pe zi. Am lăsat din start ţigările. Nu mai fumez. Nu mănânc sărat, ţin un regim strict. Nu mai am voie absolut nimic, nici să vorbesc prea mult, nici să cânt prea mult. Ţin un regim, Alexandru e foarte bucuros că am început să mănânc. Şi la 2 noaptea mănânc dacă mă trezesc", a declarat Cornelia Catanga la "Agenţia VIP".

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro