Coronavirus. Leonardo Doroftei, izolat în Canada: ”Se vor înăspri regulile”

Coronavirus. Leonardo Doroftei, izolat în Canada: ”Se vor înăspri regulile” © Facebook

Multe vedete de la noi din țară au ales să se mute peste hotare, însă, visul celor frumos se transformă ușor ușor într-un coșmar acum. Leonardo Doroftei s-a izolat în Canada, unde locuiește cu familia de o bună perioadă de timp! Ce susține fostul luptător despre situația din statul canadian? 

Coronavirus nu este o joacă, bilanțul persoanelor infectate crescând tot mai mult pe zi ce trece. Oamenii s-au izolat în propriile locuințe și așteaptă cu nerăbdare să treacă această perioadă critică, pentru a-și relua viețile normale. Este și cazul lui Leonardo Doroftei, care se află izolat în Canada. 

”Mulţi şi-au pierdut locurile de muncă în perioada asta”

Fostul campion mondial WBA locuiește acolo de câțiva ani, împreună cu familia. Potrivit telekomsport.ro, Leonardo Doroftei a vorbit despre viața din statul canadian, dar și despre cum face față pandemiei creată de coronavirus.

Nu se plânge, susținând că toată lumea stă în casă. Multe persoane și-au pierdut locurile de muncă, iar multe business-uri s-au închis, însă, premierul a promis sprijin financiar, lucru care îi face pe nord-americani să rămână calmi în această perioadă. 

”Toată lumea stă în casă, doar cei care lucrează în sectoare strategice mai merg la serviciu. Mulţi şi-au pierdut locurile de muncă în perioada asta, s-au închis multe afaceri, dar premierul a promis un sprijin financiar consistent pentru cei afectaţi. Se dau ajutoare şi pentru firme şi pentru cei care rămân fără serviciu. Şi d-aia sunt şi oamenii calmi, ştiu că au un sprijin în perioada asta ciudată.”, a declarat Doroftei pentru sursa citată.

De asemenea, fostul luptător a ținut să compare situația de la noi din țară cu cea din Canada, afirmând că nu există poliție pe străzi, oamenii fiind mult mai disciplinați. Cu toate acestea, mai sunt și cazuri care nu respectă regulile, iar situația se poate înrăutăți oricând.

”Nu e poliţie pe stradă. E mai multă disciplină în Canada, oamenii respectă decizia de izolare în case. Bun, marea majoritate, pentru că şi aici e un amestec de culturi, unii sunt obişnuiţi să socializeze, să iasă la soare, acum, că a venit primăvara. Probabil că in scurt timp se vor înăspri regulile”, a mai spus el. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro