Pe timp de izolare, Oana Roman are parte de răsfăț. ”Marius a gătit”

+3 click pentru
galerie

Pe timp de izolare, Oana Roman are parte de răsfăț. ”Marius a gătit” © arhiva

Pandemia de coronvirus o ține pe Oana Roman în casă de mai bine de 2 săptămâni, astfel că în aceste zile face cât mai multe activități pentru a înlocui ieșirile în aer liber pe care le avea de obicei. Vedeta este răsfățată de soț, care în urmă cu o seară i-a pregătit cina. 

Oana Roman este izolată în casă de mai bine de 2 săptămâni, iar vedeta încearcă pe cât de mult posibil să realizeze cât mai multe activități împreună cu familia. 

Chiar dacă au fost zile în care s-a enervat la culme, deoarece furnizorii de energie au întrerupt pentru o câteva ore curentul electric, iar vedeta a fost nevoită să stea pe întuneric, acum lucrurile au revenit la normal, iar Oana Roman se bucură alături de familie.

În urmă cu o seară, soțul i-a pregătit o surpriză atât ei, cât și fetiței pe care o au împreună, și le-a gătit, spre surpinderea Oanei.

Vedeta a ținut să-și anunțe fanii de pe conturile de socializare de gestul făcut de Marius Elisei, și bineînțeles a fotografiat imediat și preparatele făcute de bărbat. 

”Marius a gătit următoarele. Eu doar am gustat. Continui dieta”, a spus Oana Roman care mărturisește că nu s-a apropiat foarte mult de mâncare deoarece ține dietă. 

Această perioadă este dificilă pentru familia Oanei Roman, deoarece toate activitițile pe care le avea au fost suspendate, iar vedeta nu mai are venituri, astfel că, după cum mărturisește ea, va fi nevoită să-i ceară bani mamei sale. 

”Nu încasez nimic în această perioadă și în curând ne vom baza pe pensia lui mama, dar ne vom reveni dacă rămânem sănătoși și încrezători”, spunea Oana Roman cu doar câteva zile în urmă. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro