Oana Roman, amenințări pe internet! ”Vă calc cu mașina, vă pun o bombă”

+3 click pentru
galerie

Oana Roman, amenințări pe internet! ”Vă calc cu mașina, vă pun o bombă” © arhiva

Oana Roman este foc și pară. După ce energia electrică din casa sa a fost întreruptă pentru câteva ore, vedeta nu a mai rezistat și s-a enervat la culme venind cu multe amenințări cuvinte jigntoare pentru cei care o furnizează.

Pandemia de coronavirus nu îi dă liniște Oanei Roman. Ieri energia electrică de pe strada pe care locuiește a fost întreruptă, iar acest lucru i-a dat mari bătăi de cap vedetei. 

Aceasta a fost nevoită să-și încarce telefoane în mașină, iar energia electrică a venit la ora la care a fost anunțată, fapt pentru s-a enervat la culme și a adresat mai multe cuvinte jignitoare furnizorilor, dar și amenințări.

”Tocmai am aflat că furnizarea energiei electrice în zona noastră nu va fi la ora 20:00 cum au zis la început, ci în jurul orei 22:30, adică după vreo 14 ore de când a fost întreruptă. Păi nu vă iau eu mă toate frigiderle la umplut, nu vă calc eu cu mașina, nu vă pun eu o bombă javre ordinare ce sunteți, să vă bateți joc de noi în halul ăsta.”, a spus Oana Roman pe Instagram. 

Pandemia de coronavirus îi crează Oanei Roman foarte multe probleme financiare. Deoarece toate activitățile sale sunt întrerupte, aceasta are rămas fără venituri. 

”Nu încasez nimic în această perioadă și în curând ne vom baza pe pensia lui mama, dar ne vom reveni dacă rămânem sănătoși și încrezători”, spunea Oana Roman cu doar câteva zile în urmă. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro