Costas, ai uitat că eşti însurat? Are nevastă cu burta la gură acasă, dar se afişează cu tinere sexy prin cluburi

+3 click pentru
galerie

Costas, ai uitat că eşti însurat? Are nevastă cu burta la gură acasă, dar se afişează cu tinere sexy prin cluburi © Facebook

Costas şi Geanina de la Insula Iubirii au format unul dintre cele mai controversate cupluri, iar acţiunile lor din timpul competiţiei au atras tot felul de reacţii.

Ba chiar mai mult, chiar dacă, iniţial, au decis să se despartă, cei doi şi-au dat seama că au sentimente puternice unul pentru celălalt. Ba chiar au făcut şi un copil, care urmează să vină pe lume în luna ianuarie. Chiar şi aşa, însă, Costas nu pare să-şi dea seama că acum este bărbat la casa lui şi ar cam trebui să se "liniştească".

Acesta a ieşit în club, însă nu asta este ceea ce ne-a atras atenţia, ci, de fapt, tânăra din braţele lui. Subţirică, frumuşică, mai mult dezbrăcată decât cu haine pe ea, tânăra pare că se simte foarte bine în braţele lui Costas. Oare ce părere are Geanina de acţiunile soţului? Atât de libertină să fie relaţia lor încât Geanina să-i permită lui Costas să se pozeze cu domnişoare prin cluburi? Sau, oare, asta să însemne ultimele lui clipe de copilăreală, ţinând cont că în ianuarie va trece la schimbat scutece? Chiar despre asta a vorbit, zilele trecute, la Antena Stars, unde a fost invitat.

Costas a povestit despre cununia civilă pe care a avut-o, dar şi despre faptul că nu este, momentan, conştient de faptul că urmează să devină tată. Geanina este însărcinată în şapte luni, iar la începutul anului urmează să aducă pe lume un băieţel.

"Am luat o pauză de o săptămână, două, am văzut că totuși este o compatibilitate cât de cât între noi. Primul pas l-a făcut ea, apoi m-am îndreptat eu. (...) Nu a născut, urmează în ianuarie. Băiat. Am făcut cununia civilă. M-am schimbat să zic așa, experiența de acolo m-a schimbat, să fiu un pic mai atent. De copil încă nu conștientizez, când o să apară o să conștientizez și mai mult", a spus Costas la Antena Stars.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro