Costel Corduneanu îl pune la zid pe Abi Talent, în scandalul cu Alex Velea: "Un cântăreț talentat și apreciat...gura mică"

Costel Corduneanu îl pune la zid pe Abi Talent, în scandalul cu Alex Velea: "Un cântăreț talentat și apreciat...gura mică" © Facebook / Instagram

Scandalul momentului din showbiz este departe de a se fi terminat! Abi Talent și Alex Velea continuă să își arunce săgeți otrăvite și iată că intervin și alte personaje în poveste.

Costel Corduneanu a luat atitudine și a simțit nevoia să intervină în cearta dintre cei doi artiști. Temutul interlop l-a făcut praf pe Abi Talent și i-a luat apărarea lui Alex Velea, spunând că ar trebui să i se acorde mai mult respect artistului. Costel Corduneanu a fost extrem de acid, în mesajul postat pe o rețea de socializare.

"Am văzut știrea cum tu, un gunoi, să vorbesti așa despre Alex Velea, un cântăreț talentat și apreciat... gura mică!", a scris Costel Corduneanu, pe Facebook. Oamenii au reacționat rapid la postare, iar Costel Corduneanu nu este singurul interlop care își dă cu părerea despre acest scandal.

Zilele trecute și Mircea Nebunu a reacționat și l-a atenționat pe Abi Talent să nu mai spună lucruri răutăcioase la adresa lui Alex Velea, catalogându-l ca un artist complet și un familist convins, un adevărat exemplu.

"Sunt oameni pe care nu trebuie să-i ducem în discuții, reprezintă România… E frumos să se vorbească de copiii lor? Televiziunile, ziarele, care ați dat de copilul ăsta, Abi, e bine ce face copilul ăsta acuma? Toată lumea trebuie să vorbească obraznic?

Între noi, între ”bagabonzi”, ne mai înjurăm pe Facebook, mai puneți voi pe Youtube să câștigați bani, dar asta cu Alex Velea, cu copiii, cu astea, e urât. Foarte urât! Nu mai e respect în România, nu mai e nimic.", într-un video live, pe rețeaua de socializare. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro