FOTO / Bombă în scandalul dintre Abi şi Alex Velea! “Regele României” şi-a cerut scuze. “Fac un pas în faţă”

+4 click pentru
galerie

FOTO / Bombă în scandalul dintre Abi şi Alex Velea! “Regele României” şi-a cerut scuze. “Fac un pas în faţă” © Instagram

Nimeni nu se aştepta la asta! Abi Talent i-a cerut scuze lui Alex Velea. Ce a scris “Regele României” pe contul de socializare?

Când toată lumea se aştepta ca noi replici să apară între Abi şi Alex Velea, lucrurile au luat o întorsătură ciudată. Aşa cum ne-au obişnuit de fiecare dată, cei doi şi-au adresat cuvinte pe conturile de Instagram. Ei bine, asta a făcut şi Abi, însă nu oricum, artistul uimid pe toată lumea!

“Regele României” i-a cerut scuze lui Alex Velea şi noi avem dovada! Artistul a postat la InstaStory mai multe replici adresate iubitului Antoniei, în care îşi cerea scuze. “O să fiu eu ălă matur în situaţia asta. Fac un pas în faţă şi.. SCUZE VELEA! Gata, putem să lăsăm subiectul ăsta, pentru că m-am plictisit de el, vă rog?”, a scris Abi Talent pe contul lui de Instagram.

Totodată, el susţine că nu i-a fost niciodată frică de Alex Velea şi că nu regretă vorbele pe care le-a adus la adresa artistului. “Frică? Niciodată! Nu regret nimic din ce am zis şi o mai zic de 10 ori în gura mare. Doar că vedeţi voi, am prea multă putere ca să mă limitez la o ceartă cu Velea, aşa că mai bine o termin!”, a continuat el.

Cu toţii ştim că în scandalul dintre cei doi, au existat replici prin care Abi a fost acuzat de faptul că nu ar avea şcoală, aşa că “Regele României” a pus piciorul în prag: “Propun să vorbim faţă în faţă, dacă tot vreţi să vedeţi diferenţa de gândit, pe loc, filmat! Când am timp, gen”.

Mare ne-a fost uimirea când am observat că, la puţin timp de la postare, Abi a şters imediat tot, în speranţa că nimeni nu a văzut şi că va mai face câteva vizualizări de pe urma scandalului în care a fost implicat!

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro