Mihai Bendeac îl ia peste picior pe Abi Talent în scandalul cu Alex Velea. ''Reperele noastre''

+3 click pentru
galerie

Mihai Bendeac îl ia peste picior pe Abi Talent în scandalul cu Alex Velea. ''Reperele noastre'' © Instagram

Scandalul dintre Alex Velea și Abi Talent a început în urmă cu două săptămâni, însă cei doi nu par să înceteze să se mai atace reciproc. Gestul lor, de a se certa mai mult în mediul online decât față în față, a atras atenția mai multor persoane publice de la noi, printre care și Mihai Bendeac.

Îndrăgitul actor a intervenit cumva indirect în conflictul dintre Alex Velea și Abi Talent, luându-l peste picior pe cel din urmă într-un mesaj pe rețelele sociale. Mihai Bendeac a vrut să scoată în evidență, de fapt, diferența dintre mentalități. Chiar dacă mesajul a fost unul mai mult indirect, oricine poate să-și dea seama că Abi Talent este luat la mișto, foarte fin de altfel, de către Bendeac.

Simpaticul actor a vrut să scoată în evidență modestia de care a dat dovadă celebrul fotbalist Mane de la Liverpool, când a apărut cu telefonul spart în fața camerelor de filmat. Chiar dacă are bani să-și achiziționeze câte telefoane vrea, Mane nu s-a rușinat să apară cu telefonul spart, lucru ce a atras admirația tuturor. Astfel, plecând de la acest exemplu, Mihai Bendeac nu s-a putut abține să nu-l ironizeze pe Abi Talent.

''E virală fotografia cu telefonul spart a lui Sadio Mane de la Liverpool. L-am văzut aseară in Liverpool-Tottenham. 7,5 milioane de lire sterline caștigă pe an, vreo 150 mii pe săptămână. „Ce sa fac cu Ferrari, ceasuri cu diamante sau telefoane scumpe? Ce ar face obiectele astea pentru mine?” le-a răspuns Mane ălora de la Daily Star. Mane a construit 8 școli in Senegal, 2 stadioane și in fiecare lună donează căte 70 de dolari fiecărui om sărac din orașul sanegalez in care s-a născut. Sadio Mane are 27 de ani… Zic să ne bucurăm de Abi Talent, reperele noastre….😡'', a fost mesajul postat de Mihai Bendeac.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro