Scandalul dintre Alex Velea și Abi continuă. Artistul de 19 ani a încercat să-i închidă contul de socializare. Care a fost replica lui Alex Velea

+3 click pentru
galerie

Scandalul dintre Alex Velea și Abi continua. Artistul de 19 ani a încercat să-i închidă contul de socializare. Care a fost replica lui Alex Velea © arhiva

Scandalul dintre Alex Velea și Abi Talent nu pare să se oprească prea curând. Niciunul dintre cei doi artiști nu se lasă mai prejos, iar fiecare vine cu replici acide pentru celălalt. Abi a încercat să-i închidă contul de socializare lui Alex Velea, în timp ce Velea îl amenință.

Scandalul momentului dintre Alex Velea și Abi Talent nu pare să ia final. Cei doi se atacă acid pe internet, iar lucrurile par că vor degenera. Abi a încercat să-i închidă contul de socializare lui Alex Velea, iar Alex Velea în același timp îl amenință pe cântăreț.

”Nu mai știi ce să mai faci și cu cine să te mai filmezi ca să ma intimidezi. Habar n-ai ce relații am eu cu oamenii aștia. Încerci să creezi un scandal mediatic pe care nu poți să-l duci. Îmbârligi lumea și vrei să pui paie pe foc într-un teritoriu sensibil, FAMILIA. Oamenii aștia nu îți știu pârnăiule, dar le vor afla de la mine și atunci ți-ai dat foc la valiză rău. În plus te mai dai și victimă și încerci să îmi inchizi contul. Nu o să reuștești. Aș putea face aceeași mizerie, dar eu nu instig lumea. Eu o distrez”, i-a spus Alex Velea lui Abi, după ce se presupune că a încercat să-i închidă contul 

”Cine râde la urmă..râde mai bine. Ești mâncat”, a continuat Alex Velea pe pagina sa de socializare, după ce Abi Talent a adăugat o fotografie pe contul său de  cu o persoană care se pare că are legătură cu Alex Velea. 

De la ce a pornit totul 

Scandalul dintre cei doi a început în momentul în care Alex Velea şi Abi Talent s-au întâlnit în mall, iubitul Antoniei atenţionându-l pe "Regele României" cu privire la unele declaraţii pe care le-a făcut la adresa lui. Abi a decis să facă întâmplarea publică, scriindu-i un mesaj lui Velea şi ameninţându-l. 

"M-am trezit cu chef de scandal, deci… În general, nu prea bag necunoscuți în seamă, dar acum fac o excepție. Dragă Bhighidi boom shaka laka e fierbinte ca vara, hai să vorbim ceva. Eram eu prin mall și îl văd pe al nostru necunoscut, Alexandru Velea, cum vine spre mine. Și auziți ce-mi zice, că am crezut că leșin. 'Am auzit că ai vorbit prost despre mine. E prea multă lume aici, că altfel îţi dădeam un capac'. Păi bă, tu ai 40 de ani, eu am 19. În al doilea rând, porți șosete peste blugi. Ai grijă de copiii tăi, că sunt frumoși și e păcat de ei să ajungă să aibă o mentalitate ca a ta.", a scris Abi Talent pe contul de Instagram. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro