Primele declarații ale manelistului snopit în bătaie, în fața unui club din Timișoara: „Noi ne mințim familiile că ne întoarcem acasă cu bine”

Primele declarații ale manelistului snopit în bătaie, în fața unui club din Timișoara: „Noi ne mințim familiile că ne întoarcem acasă cu bine” © captură video Youtube

Costi de la Timișoara, un manelist extrem de cunoscut a trecut prin clipe de coșmar. Artistul a fost bătut chiar în fața unui club din Timișoara și a oferit primele declarații pentru Antena Stars. 

Au fost momente grele pentru Costi de la Timișoara, un manelist extrem de cunoscut și apreciat. Acesta a fost snopit în bătaie în fața unui club, dar nu a depus nicio plângere pentru că nu-și dorește ca familia lui să aibă de suferit. Contactat de reporterii Antena Stars, artistul a făcut primele declarații cu privire la coșmarul prin care a trecut. 

„Eu cântam în altă parte, am ajuns în alt club și cum am ajuns în club am intrat înăuntru, mi-au zis: hai, vino-ncoa! Ca și cum, dedicație, eu asta am înțeles, nu?
De fapt, eu nu cântam...mă chema așa, ia vino-ncoa! M-au luat de mână și m-au tras aseară, m-au lovit. Nu am mers la medic, nu am dat nicio declarație...

Artiștii, mai ales de genul ăsta muzical cred că majoritatea știu la ce riscuri ne expunem. De multe ori noi ne mințim familiile noastre că ne întoarcem acasă cu bine, dar nu știm ce se poate întâmpla. Vrei, nu vrei, rămâi cu teamă pentru că eu niciodată de când mă știu nu mă uitam, în spate, ce se întâmplă, iar acum da” a povestit manelistul, pentru Antena Stars. 

R.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro