VIDEO / Crina Abrudan, despre familie şi vacanţele de lux din Dubai: "Nu prea am avut ce să cumpărăm"

Crina Abrudan, despre familie şi vacanţele de lux din Dubai: "Nu prea am avut ce să cumpărăm" © captură video

Crina Abrudan a vorbit în premieră pentru Antena Stars despre cel mai important membru din familie. Iar asta nu este tot! Fina lui Cosmin Olăroiu a făcut dezvăluiri şi despre vacanţa de lux din Dubai.

Când vine vorba de familie, pentru Crina Abrudan asta înseamnă şi sufletele pe care le-a adoptat. Un căţel simpatic foc cu care a şi venit la interviu, dar şi alte 10 pisici, care o aşteptau acasă! Vedeta a mărturisit cum a ajuns în familia ei cel mai drag membru, căţelul, dar şi cum s-a ales cu 10 pisici.

 "Eu am fost cu ideea de a lua un câine. Bine, Gabi nu a fost împotrivă, dar nici nu a venit neaparat cu ideea asta. El a mai avut câine, ştia ce înseamnă să ai câine. Eu îmi doream să am câine şi stăteam la apartament, iar Gabi în explica atunci că un câine nu e o jucărie. Dacă tu aduci un câine, trebuie să ai timp (...) Când am ajuns la Luiza mi-a spus că ar trebui să dea drumul la câini şi care vine la mine, ala e al meu. A venit aia care era cea mai mică dintre ei şi a rămas la picioarele mele", a dezvăluit Crina Abrudan, pentru Antena Stars.

"Avem şi pisici. Acum se înţeleg bine. Avem o pisică pe care o ţinem în casă, e mai micuţă, a avut o soartă mai grea. Am decis să o ţinem în casă (...) Au făcut dezastru prin casă, pisica la muşcat şi pe Gabi (...) Ne-am trezit cu şoareci în garaj şi am zis că aduc eu o pisica acasă. Am ajuns să avem 10 pisici. La noi maşinile stau afară, în garaj stau pisicile", a precizat vedeta. 

Când vine vorba de vacanţele de lux, Crina Abrudan ştie bine cu ce "se mănâncă". Însă, dacă se pune problema cumpărăturilor, în Dubai este într-adevăr o problemă! Crina Abrudan a dezvăluit că vacanţa din Dubai a fost ca o vizită la muzeu pentru că şi lucrurile care erau la reducere, tot prea mult valorau. Însă, a avut parte de o experienţă frumoasă, ceea ce contează cel mai mult.

A.O.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro