VIDEO PAPARAZZI / Crina Abrudan e pusă pe cheltuit bani! Ce a făcut vedeta imediat după ce s-a întors din vacanţa petrecută în Dubai

+4 click pentru
galerie

2019 pare anul în care Crina Abrudan (41 de ani) vrea să-şi facă toate poftele! Abia revenită din Emiratele Arabe Unite, acolo unde a petrecut o vacanţă de vis în Dubai, soţia lui Gabi Popescu continuă să cheltuiască banii de zor.

După ce şi-a serbat ziua de naştere pe pământ arab, acolo unde şi-a risipit agoniseala pe băuturi şi mâncăruri alese, s-a dat cu placa şi s-a bronzat, iar apoi a mers într-o excursie în deşert, fina lui Cosmin Olăroiu a revenit în ţară cu forţe proaspete, dar cu aceleaşi obiceiuri. Precum orice femeie care se respectă, unul dintre primele lucruri pe care aceasta l-a făcut în România a fost să meragă într-un mall din Capitală.

Îmbrăcată sport, după ce a luat pulsul magazinelor de fiţe, Crina Abrudan a mers la un bancomat amplasat în centrul comercial şi a făcut prăpăd în contul său. Sub privirile paparazzilor Spynews.ro, fosta prezentatoare a ştirilor sportive de la Antena 1 a făcut mai multe plăţi către diverşi furnizori de servicii, apoi a scos o sumă importantă de bani.

Înainte de a pleca din mall cu portofelul burduşit cu lovele, Crina Abrudan a mai aruncat o privire prin vitrinelor magazinelor de lux. Să fi fost acesta un semn că vedeta avea de gând să revină în centrul comercial, la shopping? Nu ştim, însă este clar că „are balta peşte”!

A avut parte de o nuntă de vis

Crina Abrudan şi Gabi Popescu s-au căsătorit pe 8 iulie 2017, după nouă ani de relaţie. Naşii acestora au fost Luminiţa şi Cosmin Olăroiu. La nunta lor a cântat Fadi Kod, unul dintre cei mai tari percuţionişti din lume. Canadianul de origine libaneză este renumit pentru show-urile pe care le face la petrecerile magnaţilor din industria petrolieră şi nu numai. Fadi Kod a reuşit să o facă pe Crina Abrudan să nu mai plece de lângă el. Superba mireasă a dansat de zor pe muzica percuţionistului.

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Ea e şefa banilor! Alex Bodi a ajuns să depindă financiar de Bianca Drăguşanu

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Răsfăţul iubitei, prioritatea numărul 1 pentru Irinel Columbeanu! De dragul Oanei, afaceristul a mutat cuibuşorul de nebunii în centrul Capitalei

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro