VIDEO PAPARAZZI / Răsfăţul iubitei, prioritatea numărul 1 pentru Irinel Columbeanu! De dragul Oanei, afaceristul a mutat cuibuşorul de nebunii în centrul Capitalei

+4 click pentru
galerie

Îndrăgostit nebuneşte, Irinel Columbeanu este în stare de orice pentru Oana, femeia mai tânără cu 40 de ani decât el. Recent, de dragul iubitei sale, afaceristul a luat o decizie radicală! Milionarul a renunţat la luxul de la Izvorani şi a mutat cuibuşorul de nebunii într-o zonă de fiţe din Capitală.

Răsfăţul şi confortul tinerei sale partenere sunt primordiale pentru Irinel Columbeanu. Recent, sub privirile paparazzilor Spynews.ro, acesta şi-a dus iubita într-un restaurant de fiţe din Capitală, pentru o cină de neuitat. Aproximativ două ore, cei doi amorezi au mâncat, au stat la poveşti şi nu au ratat ocazia de a fuma câte o ţigară. La masa lor a luat loc şi Matei Miko, naşul lui "Iri" şi al Monicăi Gabor.

La final, Irinel Columbeanu a făcut un gest neaşteptat! În loc să-i porunească şoferului său să meargă spre Izvorani, zonă în care îşi are domiciliul, afaceritul i-a ceurt acestuia să o cotească spre Piaţa Victoriei. Ajunşi la destinaţie, cei doi îndrăgostiţi au mers într-un bloc în care fostul soţ al Monicăi Gabor deţine, spun sursele noastre bine informate, un apartament de lux. Aşadar, cel puţin provizoriu, Irinel Columbeanu a mutat cuibuşorul de nebunii în „buricul târgului”.

A dat-o la pace cu Monica

După o perioadă tensionată, Irinel Columbeanu și Monica Gabor au îngropat securea războiului. Cei doi foşti soţi au făcut pace, iar acum fiica lor, Irinuca, se află în Statele Unite ale Amercii, în grija mamei sale. Micuța va reveni la București abia pe 1 septembrie.

Citeşte şi: FOTO EXCLUSIV / Toată vara a fost pe val, iar acum se comportă precum un vasal! Ce face un multimilionar celebru, după ce a renunţat la fiţe

Citeşte şi: FOTO EXCLUSIV / Toată vara a fost pe val, iar acum se comportă precum un vasal! Ce face un multimilionar celebru, după ce a renunţat la fiţe

Până atunci, fiica lui Irinel Columbeanu are parte de răsfăţ total pe pământ american. Printre altele, puştoaica a făcut baie în Ocean, s-a jucat într-un parc de distracții,a mers la cinema şi la restaurante de lux.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro