FOTO EXCLUSIV / Toată vara a fost pe val, iar acum se comportă precum un vasal! Ce face un multimilionar celebru, după ce a renunţat la fiţe

+8 click pentru
galerie

Încurcate mai sunt căile oamenilor cu bani! După ce vara trecută s-a numărat printre cei care au luat cu asalt cluburile exclusiviste de pe litoral, unul dintre cei mai cunoscuţi multimilionari din România şi-a scimbat complet comportamentul.

Augustin Oancea, căci despre el este vorba, a renunţat la fiţe, cel puţin pentru moment, şi s-a transformat într-un adevărat vasal. Beneficiarul „serviciilor” prestate de „Regele energiei”, aşa cum a fost poreclit bărbatul care vinde 20% din energia ţării, este unul important: fiul afaceristului.

Recent, paparazzii Spynews.ro l-au surprins pe Augustin Oancea în „exercițiul funcțiunii”. Mai exact, îmbrăcat la costum, precum un veritabil valet, omul de afaceri s-a urcat la volanul autoturismului său de lux şi şi-a dus copilul la grădiniţă.

Odată ajuns în zona în care se afla unitatea de învăţământ, „Regele energiei” a coborât din maşina, a deschis portiera din dreptul fiului său şi l-a aşteptat pe puşti să coboare.

Apoi, l-a luat pe micuţ de mână şi l-a dus în clădirea în care urma să fie educat. După comportamentul afişat de multimilionar, trecătorilor mai că le venea să jure că micuţul are la dispoziţie un lacheu angajat de părinţi.

Umilit în club

Anul trecut, Augustin Oancea a fost tratat ca un terchea-berchea, chiar în faţa soţiei, de angajaţii clubului de fiţe în faţa căruia un elicopter a aterizat printre clienţi. Coborât dintr-un bolid de aproximativ 100.000 de euro, „Regele energiei” a fost luat la rost de „parcagiii” clubului, care i-au explicat, pe un ton tăios, că nu are voie să-şi lase maşina în faţă, zona fiind destinată VIP-urilor.

Cum nu a apărut în presă cu scandaluri şi amantlâcuri, precum alţi „şmecheri”, şi nici nu aterizase cu elicopterul printre trecători, ca să îl recunoască toţi paznicii din parcările de pe litoral, Augustin Oancea a înghiţit în sec şi i-a lăsat pe oamenii responsabili cu ordinea în parcarea respectivă să se desfăşoare. Multimilionarul a urcat la volan şi şi-a dus maşina la marginea parcării, unde erau câteva locuri libere. (IMAGINI, AICI).

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Imaginile care îl vor face mândru pe „Războinicul Luminii”! Alexandra Becali a reununţat la fiţe şi a făcut un gest neaşteptat

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Soţia lui Mircea Lucescu, la un pas de un accident! Neli a fost salvată, în ultima clipă, de un bărbat

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro