VIDEO PAPARAZZI / Ea e şefa banilor! Alex Bodi a ajuns să depindă financiar de Bianca Drăguşanu

+4 click pentru
galerie

Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi nu încetează să ne uimească. După ce au devenit părinţii spirituali ai unei minunate fetiţe şi după ce s-au mutat împreună, cei doi amorezi au mai făcut un gest total neaşteptat.

Viaţa de huzur pe care o duc nu îi împiedică pe Bianca Drăguşanu şi pe Alex Bodi să se gândească la oamenii amărâţi din jurul lor. Recent, în timp ce se pregăteau să intre într-un restaurant de fiţe din Capitală, acolo unde doreau să aibă parte de o cină romantică, cei doi îndrăgostiţi le-au oferit din avuţia lor unor persoane sărace.

Imediat după ce au coborât din maşina cu care se deplasaseră în acea zonă, Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi au fost rugaţi de nişte nevoiaşi să-i ajute. Fără să stea pe gânduri, iubitul superbei blondine i-a oferit unui bărbat o sumă de bani. Apoi, pentru că o altă persoană insista să primească şi ea ceva ajutor financiar, afaceristul a cerut ajutorul vedetei.

Fără să ezite, Bianca Drăguşanu şi-a pus geanta pe capota bolidului său de lux şi a umblat la portofel, semn că ea e şefa banilor, cel puţin când cei doi ies în oraş. În doar câteva secunde, acesta i-a înmânat lui Alex Bodi câteva lovele care, în cele din urmă, au ajuns în mâinile amărâtului care implorase milă. Abia după ce i-au ajutat pe cei din jur, cei doi amorezi au intrat în restaurant şi şi-au văzut de ale lor.

Locuiesc într-o vilă de 1 milion de euro

Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi duc o viaţă ca în poveşti. Recent, afaceristul a cumpărat o locuință în valoare de un milion de euro, aflată într-un cartier rezidențial din Capitală. Din câte se pare, cei doi se iubesc cu pasiune, iar relația lor este mai bună ca oricând. Ba, mai mult, aceştia speră intens la un viitor strălucit împreună!

Citeşte şi: FOTO EXCLUSIV / Toată vara a fost pe val, iar acum se comportă precum un vasal! Ce face un multimilionar celebru, după ce a renunţat la fiţe

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Ăsta e moftul Getei Voinea! Pe ce îşi cheltuieşte banii „regina” saloanelor de coafură

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro