Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au făcut pasul cel mare! Cei doi s-au mutat împreună, într-o casă mega luxoasă

+3 click pentru
galerie

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au făcut pasul cel mare! Cei doi s-au mutat împreună, într-o casă mega luxoasă © Instagram

După o despărțire cu scântei, Alex Bodi și Bianca Drăgușanu s-au întors unul în brațele celuilalt, parcă mai îndrăgostiți ca niciodată. Blondina a lăsat garda jos și l-a acceptat, din nou, în inima ei pe bărbatul care se pare că știe să o facă fericită, cu adevărat.

De fapt, relația lor pare să evolueze atât de bine încât s-au hotărât să facă un pas important. Bianca Drăgușanu este mai decisă ca niciodată să meargă înainte cu relația cu Alex Bodi, căruia se pare că i-a dat undă verde, întrucât cei doi... ar fi ales să se mute împreună!

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au mutat împreună

Potrivit unor surse apropiate, Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au făcut pasul decisiv cu doar o zi înainte. Afaceristul a cumpărat o locuință în valoare de un milion de euro, aflată într-un cartier rezidențial din Capitală.

Cei doi s-ar iubi cu pasiune, iar relația lor este mai bună ca niciodată. Ba, mai mult, speră intens la un viitor strălucit împreună!

A.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro