Decizia luată de Bianca Drăguşanu, după ce s-a mutat în casă cu Alex Bodi! Are legătură cu fiica ei şi a lui Victor Slav

+3 click pentru
galerie

Decizia luată de Bianca Drăguşanu, după ce s-a mutat în casă cu Alex Bodi! Are legătură cu fiica ei şi a lui Victor Slav © Captură video

La scurt timp după ce s-a mutat cu Alex Bodi într-o locuinţă de un milion de euro, Bianca Drăguşanu a luat o decizie importantă în ceea ce o priveşte pe fetiţa ei şi a lui Victor Slav.

Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi se iubesc mult şi, după ce amândoi au fost de acord să locuiască sub acelaşi acoperiş, blondina vrea să o aducă şi pe fiica sa alături de ei. 

"Bia o iubește la nebunie pe Sofi și nu poate sta fără micuță prea mult timp! În plus, și Alex adoră copiii, așa că, sigur, în curând, și fetița se va bucura de noua casă", au declarat surse apropiate cuplului Bianca - Alex, pentru wowbiz.ro. 

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au mutat împreună

Potrivit unor surse apropiate, Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au luat decizia foarte repede. Afaceristul a cumpărat o locuință în valoare de un milion de euro, aflată într-un cartier rezidențial din Capitală. Cei doi s-ar iubi cu pasiune, iar relația lor este mai bună ca niciodată. Ba, mai mult, speră intens la un viitor strălucit împreună!

R.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro