VIDEO PAPARAZZI / Gabi Popescu, ţinut sub papuc de Crina Abrudan! Imaginile care demonstrează cine e şeful în casă

+4 click pentru
galerie

Ce a fost şi ce-a ajuns! Cândva un star al fotbalului românesc, Gabi Popescu (44 de ani) trebuie să se mulţumească acum cu statutul de soţ ţinut sub papuc. Crina Abrudan nu îi dă niciun moment de respiro fostul jucător.

Deşi toată lumea îşi închipuie că Gabi Popescu duce o viaţă de huzur alături de superba sa soţie, lucrurile nu stau chiar aşa. Da, cei doi au bani, însă fostul fotbalist trebuie să îi facă toate poftele Crinei Abrudan. De exemlu, în urmă cu câteva paparazzii Spynews.ro l-au surprins pe oltean într-un supermarket din Capitală, în timp ce făcea cumpărăturile. Preţ de mai bine de aproximativ o oră, acesta a umblat printre rafturi, iar la final a părăsit magazinul cu două pungi pline.

Totuşi, situaţia în care a fost pus nu prea i-a convenit lui Gabi Popescu. Fostul star al Universităţii Craiova a părăsit supermarket-ul îngândurat şi vizibil nemulţulit de faptul că a trebuit să care până la maşină produsele pe care le-a cumpărat.

Ba mai mult, odată ajuns în autoturismul său, Gabi Popescu a avut nevoie de câteva minute de relaxare. Inexplicabil de ostenit, acesta şi-a aprins o ţigară şi a plecat de pe loc doar după ce a tras cu nesaţ câteva fumuri.

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / De când este gravidă, Laura Cosoi are pofte! Dar NU de mâncare! Ea doreşte, soţul... plăteşte

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Dan Bittman a găsit soluţia salvatoare! Cum îşi alină dorul atunci când bunăciunea nu este prin preajmă

Născut în Craiova, la 25 decembrie 1973, în Craiova, Gabi Popescu a evoluat pentru Electroputere Craiova, Universitatea Craiova, Salamanca, Valencia, Numancia, Dinamo, FC Naţional, SuwonBluewings, şi JEF United. Pentru echipa naţională, fostul mijlocaş a jucat de 14 ori şi a marcat un gol.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro