INFORMAŢIE BOMBĂ. Cristi Borcea a vrut să se predea de două ori, dar Poliţia l-a trimis acasă!

+3 click pentru
galerie

Cristi Borcea a vrut să se predea de două ori, dar Poliţia l-a trimis acasă

Cristi Borcea a fost condamnat la cinci ani de închisoare cu executare în dosarul retrocedărilor ilegale de terenuri. Afaceristul s-a predat, vineri dimineaţă, în jurul orei 06.00, iar noi venim cu o informaţie bombă.

Cristi Borcea a vrut, de fapt, să se predea încă de joi seara, imediat după ce s-a aflat sentinţa. Fostul şef al lui Dinamo a mers la Poliţie, însă oamenii legii l-au trimis acasă ca urmare a unor probleme birocratice.

Oamenii legii nu pregătiseră încă actele, iar Cristi Borcea nu figura că trebuie să se predea,
iar Judecătoria nu trimisese nimic oficial. Astfel, Cristi Borcea a fost nevoit să se întoarcă acasă, urmând să revină la Poliţie dimineaţă. Cristi Borcea s-a reîntors acasă, acolo unde, aşa cum era de aşteptat, Valentina Pelinel, soţia sa, era foarte afectată. Cristi Borcea, în schimb, a  fost extrem de calm şi a gestionat totul cu o imensă responsabilitate.

CITEŞTE ŞI: Reacția tulburătoare a lui Cristi Borcea, după ce a aflat că merge la închisoare: „Copiii mei, copiii mei!”

Cristi Borcea s-a predat vineri dimineaţă, după ce, joi seara, a fost condamnat la cinci ani de închisoare cu executare în dosarul retrocedărilor ilegale de terenuri. Cristi Borcea se întoarce în spatele gratiilor după ce pe data de 2 iulie 2018 a fost eliberat condiţionat, el fiind condamnat în dosarul "Transferurilor de jucători". De asemenea, fostul primar al Constanței, Radu Mazăre, aflat în Madagascar, a fost condamnat la 9 ani de închisoare cu executare.

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro