Cristi Borcea şi-a obligat toate soţiile să semneze un act! În ce constă documentul

+3 click pentru
galerie

Cristi Borcea şi-a obligat toate soţiile să semneze un act! În ce constă documentul © Facebook

De-a lungul timpului, Cristi Borcea a avut mai parte de mai multe iubiri. Puţini sunt cei care ştiu că, în timpul relaţiei, fostul acţionar le-a pus pe toate femeile care au făcut parte din viaţa lui să semneze un document. Oare în ce constă actul?

Cristi Borcea are un trecut destul de tumultos cu privire la relaţiile pe care le-a avut de-a lungul timpului. Chiar dacă a avut o legătură specială cu fiecare în parte, în cele din urmă, şi-a găsit fericirea în braţele frumoasei Valentina Pelinel, femeia cu care are 3 copii, un băiat şi pe gemenele Indira şi Rania.

Acum 9 ani, fostul acţionar al echipei Dinamo Bucureşti a divorţat de Mihaela, prima soţie, din cauza unei noi apariţii în viaţa lui, şi anume, Alina Vidican. Nici relaţia cu manechinul nu a avut prea mult succes, la nici cinci ani de iubire, presa scria despre despărţirea dintre cei doi.

După toată perioada divorţurilor şi despărţilor, numele lui Borcea a fost implicat în mai multe scandaluri, femeile din viaţa lui luând posturile de televiziune la rând. În cele din urmă, pentru a opri întreaga situaţia care îi oferea mai multe dezavantaje, mai ales din punct de vedere profesional, fostul acţionatr a decis să le pună pe femeile din viaţa lui să semneze un act de confidenţialitate, potrivit capital.ro. 

În paginile documentului există o clauză, precum căreia, niciuna dintre fostele soţii, iubite, relaţii nu ar voie să adreseze cuvinte urâte despre celelalte foste ale sale sau să apară în diferite emisiuni în care să dezvăluie detalii intime din timpul relaţiei. 

În urma semnării acestui document, femeile din viaţa lui Cristi Borcea au primit compensaţii băneşti, dar şi afaceri. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro