Mihaela Borcea, mesaj emoţionant de ziua fostului soţ! Nu l-a uitat nici acum

+3 click pentru
galerie

Mihaela Borcea, mesaj emoţionant de ziua fostului soţ! Nu l-a uitat nici acum © Instagram

Momente copleşitoare astăzi, pentru Cristi Borcea, după ce a primit o mulţime de urări cu ocazia aniversării lui. Nici fosta soţie nu s-a lăsat mai prejos. Mihaela a scris un mesaj care a emoţionat pe toată lumea!

Zi de sărbătoare pentru Cristi Borcea! Fostul patron a împlinit astăzi 50 de ani şi a fost copleşit de o mulţime de mesaje. Cu toate că a trecut printr-o perioadă nu tocmai plăcută, viaţa lui Cristi începe să redevină cea de altădată.

Mihaela Borcea şi fostul soţ au rămas în relaţii bune şi continuă să se respecte unul pe celălalt, între cei doi existând o relaţie de prietenie. Fosta soţie a adăugat pe contul de Instagram o fotografie în care apare Cristi Borcea alături de cei doi băieţi pe care îi iau împreună. În descriere, blondina a scris: "Pentru că azi e o zi specială pentru tine, iți doresc din adâncul sufletului să ai parte numai de împliniri, multă sănătate și Dumnezeu să te călăuzească și să îți oranduiasca totul cum este mai bine pentru tine!

De asemenea îți doresc ca toate visele pe care le ai să devină realitate și că mereu vei putea să contezi pe mine!! Să fii fericit și mereu însoțit de cei care merită să te iubească!! La mulți ani minunați!!!💝🍀🤗🎁🍾🎂🎊".

Mesajul Valentinei Pelinel

Valentina Pelinel i-a scris şi ea un mesaj soţului său, scurt şi la obiect. "La Mulți Ani, dragostea mea ❤❤❤", i-a urat blondina lui Cristi Borcea, în dreptul unei poze cu ei doi, deprinsă dint-un tablou alb-negru. Valentina şi fostul şef de la Dinamo se iubesc mai mult ca oricând şi nu ezită să arate asta cu fiecare ocazie. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro