Valentina Pelinel și Cristi Borcea, primul Revelion în cinci. Imagini de colecție din vacanța la munte

+3 click pentru
galerie

Valentina Pelinel și Cristi Borcea, primul Revelion în cinci. Imagini de colecție din vacanța la munte © Instagram

Valentina Pelinel și Cristi Borcea au parte de un final de an exact așa cum și l-au dorit: împreună, petrecând în liniște și pace. Cei doi au plecat la munte, iar Noul An îi prinde mai fericiți și mai împliniți ca niciodată.

Anul ce tocmai se încheie a fost unul cu de toate pentru Valentina Pelinel și pentru Cristi Borcea. Pe de o parte au fost momentele grele, după ce fostul șef al lui Dinamo a fost arestat, iar pe de altăm parte a fost bucuria imensă odată cu împlinirea venirii pe lume a celor două gemene ale familiei, Indira și Rania.

După toate momentele delicate, dar și fericite, finalul de an a șters, parcă, cu buretele tot ce a fost greu și a lăsat la lumină doar ce este bun și frumos. Valentina Pelinel și Cristi au decis să încheie anul 2019 și să pășească în 2020 departe de agitația din București, la munte.

Cei doi au plecat de câteva zile, iar liniștea și relaxarea sunt la ele acasă. Cei doi petrec clipe magice alături de micuții lor, iar frumoasa blondină a decis să împărtăștească cu fanii săi imagini de colecție din Poiana Brașov, realizate alături de soțul său și de micuțul Milan.

Prietenii vurtuali s-au bucurat să-i vadă împreună și fericiți, astfel că le-au transmis gândurile lor bune. ''Sărbători minunate împreună!, Sărbători fericite și binecuvântate alături de cei dragi🎄🎄🎄, Sunteți foarte frumoși și luminoși!!!💜💜💜'', sunt câteva dintre mesajele transmise de prietenii virtuali.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro