FOTO / Valentina Pelinel, imagine emoționantă alături de cei 3 copii. În scurt timp vor sărbători primul Crăciun în 5!

+3 click pentru
galerie

FOTO / Valentina Pelinel, imagine emoționantă alături de cei 3 copii. În scurt timp vor sărbători primul Crăciun în 5! © Instagram

Valentina Pelinel și Cristi Borcea sunt cum nu se poate mai fericiți! Au o familie frumoasă, 3 copii minunați pe care îi iubesc enorm și de-abia așteaptă să petreacă primele Sărbători de iarnă, în variantă completă: 5 la număr!

Valentina Pelinel este o mămică cu normă întreagă și, pe lângă numeroasele lucruri pe care le are de făcut, soția lui Cristi Borcea își face timp și pentru a-și surprinde urmăritorii de pe Instagram cu fotografii amuzante cu ea și copiii săi și ai lui Cristi Borcea.

Valentina Pelinel, imagine emoționantă alături de copii

Și, dacă tot se apropie Crăciunul, Valentina Pelinel le-a făcut fanilor săi de pe Instagram un cadou, mai devreme. Frumoasa blondină a postat o fotografie cu copiii ei, iar inimile fanilor s-au topit pe loc. 

Așa cum ne-a obișnuit deja, Valentina Pelinel a postat și o descriere emoționantă în dreptul imaginii și s-a asortat, din nou, cu micuțul Milan, dar și cu gemenele Rania și Indira. 

„Binecuvântările din viața noastră 🙏❤🌞” a scris Valentina Pelinel, în dreptul imaginii cu copiii săi. În fotografie, toți 4 sunt extrem de fericiți, iar blondina radiază de fericire. Păi cum ar putea să fie altfel, când toate problemele au luat sfârșit și acum se bucură din plin de magia de dinainte de Sărbători, în sânul familiei?

Fanii Valentinei Pelinel i-au lăsat numeroase complimente vedetei în comentarii și au felicitat-o pentru puterea pe care o are, de a face față vieții cu 3 copilași. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro