Cristi Borcea şi Valentina Pelinel se pregătesc de botezul fetiţelor lor. Gemenele au aproape nouă luni

+3 click pentru
galerie

Cristi Borcea şi Valentina Pelinel se pregătesc de botezul fetiţelor lor. Gemenele au aproape nouă luni © Instagram

Valentina Pelinel este în culmea fericirii de mai bine de o săptămână, de când soţul său, Cristi Borcea, a fost eliberat din închisoare. El a fost condamnat în dosarul retrocedărilor ilegale de terenuri din Constanța.

Imediat cum a simţit gustul libertăţii, Cristi Borcea a plecat acasă, unde şi-a întâlnit familia. Acolo a fost primit cu braţele deschise şi cu mare bucurie de toţi cei care îl iubesc şi îl aşteptau acasă.

Cristi Borcea s-a reintegrat rapid în familie, iar bucuria este una de nedescris. Astfel, pentru că, în sfârşit, familia este completă, Valentina Pelinel şi fostul şef al lui Dinamo se pregătesc să le boteze pe fetiţele lor.

Micuţele au venit pe lume pe 1 martie, astfel că timpul a trecut, iar acum urmează cel mai important moment din viaţa lor: vor deveni creştine. Se pare că Valentina Pelinel nu a vrut să facă acest pas singură, cât timp Cristi Borcea a fost închis, pentru că a aşteptat cu mare speranţă ca soţul ei să iasă din spatele gratiilor. Acum, dorinţa i s-a îndeplinit, astfel că Valentina Pelinel poate să se gândească linştită la marele eveniment din viaţa ei.

Nu ştim dacă petrecerea de după botez va fi una mare, însă cert este că alături de fericiţii părinţi vor fi toţi cei dragi, care îi iubesc şi i-au susţinut atât la bine, cât şi la greu.

Cristi Borcea, probleme de sănătate

Pentru că viaţa în detenţie a fost grea, Cristi Borcea a plecat în Ungaria pentru a-şi rezolva anumite probleme de sănătate.

”Nu mă mai interesează fotbalul sau altceva în afara familiei mele și a sănătății mele. Sunt la Budapesta acum. Mă interesează doar să găsesc o clinică foarte bună de detoxifiere sau care să mă ajute să mai repar ceva la sănătatea mea”, a spus Cristi Borcea pentru Libertatea.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro