VIDEO/ Primele imagini cu Cristi Borcea eliberat

+3 click pentru
galerie

VIDEO/ Primele imagini cu Cristi Borcea eliberat © paparazzi

Astăzi Cristi Borcea a ieșit, oficial, din închisoare. Tribunalul Ilfov a aprobat, miercuri, cererea de eliberare condiționată a fostului acționar al Dinamo.

Cristi Borcea se bucură din nou de libertate. Fostul acționar de la Dinamo a fost eliberat astăzi din închisoare. Acesta a fost încarcerat din luna februarie, fiind condamnat în cazul dosarului retrocedărilor ilegale de terenuri din Constanța.

Vizibil emoționat și cu o geantă de voiaj în mână, Cristi Borcea a pășit zâmbind după poartea Penitenciarului Jilava. Fostul acționar de la Dinamo a fost discret în privința declarațiilor și a dat doar câteva cuvinte jurnaliștilor: „Va mulțumesc. Vă doresc o seară plăcută!” 

Întrebat cine îl așteaptă cu brațele deschise, fostul acționar a afirmat zâmbind și fericit: „Familia, copiii”, a spus acesta. Imediat s-a urcat în mașina și e pregătit să-și întâlnească oamenii dragi.

 

Pe 11 septembrie 2019, Judecătoria Sectorului 4 a aprobat cererea de eliberare condiționată

Pe 11 septembrie 2019, Judecătoria Sectorului 4 a aprobat cererea de eliberare condiționată a lui Cristi Borcea, decizia nefiind însă una definitivă. Soluția instanței a fost costestată ulterior de procurori.

În motivația deciziei, magistrații Judecătoriei Sectorului 4 arată că au ajuns la această hotărâre pentru că afaceristul s-a dovedit muncitor în penitenciar, a participat la programe și a arătat că este dispus să se îndrepte.

„Analizând prevederile legale în vigoare în materia liberării condiţionate, instanţa retine că, potrivit art. 59 din Codul penal din 1969, poate fi liberat condiţionat condamnatul care a executat fracţiunea de pedeapsa prevăzută în mod obligatoriu de lege, este disciplinat, stăruitor în muncă şi dă dovezi temeinice de îndreptare, ţinându-se seama şi de antecedentele sale penale”, au motivat magistrații Judecătoriei Sectorului 4.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest