Cristi Borcea este în al nouălea cer. Valentina Pelinel a ţinut să împărtăşească vestea cu toată lumea

+3 click pentru
galerie

Cristi Borcea este în al nouălea cer. Valentina Pelinel a ţinut să împărtăşească vestea cu toată lumea © Instagram

Cristi Borcea se află în spatele gratiilor de ceva timp, însă fostul şef al lui Dinamo încearcă să-şi ţină moralul sus pentru toţi cei dragi care îl susţin necondiţionat.

Zi mare pentru Valentina Pelinel

Situaţia este una grea pentru întreaga familie a lui Cristi Borcea, dar chiar şi aşa cu toţii încearcă să fie puternici şi să-şi păstreze moralul ridicat pentru a trece mai uşor peste această perioadă, când Cristi Borcea se află în spatele gratiilor. O mare bucurie pentru acesta sunt copiii săi, care îl vizitează şi îl susţin. Şi pentru că a venit vorba despre copii. Este zi mare astăzi în familia lui Borcea, pentru că micuţele lui, gemenele Rania şi Indira, împlinesc opt luni.

Cea care a ţinut să dea marea veste a fost Valentina Pelinel, care le iubeşte pe cele mici ca pe ochii din cap. Anul acesta, cel mai furmos mărţişor pentru Valentina Pelinel au fost fetiţele sale, care au venit pe lume chiar pe 1 Martie. Au trecut opt luni de atunci, iar fetiţele au crescut şi s-au făcut extrem de frumoase. "8 luni cu Indira Maria ❤😍 Rania Maria 🙏", a scris vedeta pe Instagram.

La scurt timp după ce soţia lui Cristi Borcea a anunţat că este sărbătoare astăzi în familia lor, prietenii virtuali au sărit să transmită mesaje care mai de care mai frumoase.

"La multe luniţe!!!❤️❤️❤️, Să crească mari și sănătoase 😍😍😍!, să fiți puternice, sănătoase și fericite, să treceți prin viață cu zâmbetul pe buze!!! ❤️🍀, Dumnezeu să le binecuvânteze!! Vă pupam !!💕💗💋💋💋💋💋💋💋💋💋, Ce frumoase sunt micuțele! Să vă trăiască mulți ani sănătoase!, Să vă traiască şi să vă aducă multă fericire. La mulţi ani 💜", sunt câteva dintre mesajele fanilor, care, de altfel, au şi apreciat fotografia cu aproape 2.000 de inimioare.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro