Cristi Chivu, mesaj dur pentru fani, în plină pandemie a coronavirusului

Cristi Chivu, mesaj dur pentru fani, în plină pandemie a coronavirusului © arhiva

În plină pandemie de coronavirus, Cristi Chivu, aflat în izolare în Milano alături de familie sa, a răbufnit și a tranmis un mesaj tranșant pentru ca oamenii să înțeleagă de autorități și să rămână în case.

România, cât și alte zeci de state din întreaga lume, sunt în plină pandemie în lupta cu coronavirusul.

Cristi Chivu, aflat în izolare în Milano, acolo unde locuiește cu familia sa a transmis prin intermdiul unei emisiuni TV un mesaj tranșant pentru toți cei care nu respectă regulile impuse de autorități în această perioadă. 

„Pot să spun ceva în direct? Dă-l dracului de Campionat European și de fotbal! Nu mai interesează pe nimeni. Stați acasă! Măsurile luate de autorități sunt făcute pentru a-i ține în case pe oameni. Acesta este un virus extrem de ușor de transmis. Nu contează că eu mă cred Batman sau Superman sau că dacă beau o țuică dimineața nu se lipește de mine. Nu este adevărat! Toți suntem vulnerabili în fața acestui coronavirus. Stați dracului în case!”, a spus Cristian Chivu. 

Și soția sa este îngrijorată

Într-un interviu online acordat Simonei Gherghe, Adelina Chivu i-a povestit fostei prezentatoare de la Acces Direct că Milano este pustiu, mașinile au dispărut, iar oamenii care mai ies la supermarket-uri sunt din ce în ce mai puțini, dar totodată foarte atenți de a nu lua virusul. 

”Nu,nu mai ieșim decat la supermarket sau la farmacie daca avem nevoie de ceva. În rest nu ieșim deloc, nici n-am avea unde ca este tot închis, restaurante tot, tot este închis”, a spus Adelina Chivu. 

Italia este cea mai afectată țară din Europa afectată de coronavirus și cea de-a doua din lume, imediat după China. S-au îndregistrat peste 31.000 de cazuri de infectare cu virusul ucigaș, iar 2500 de persoane au murit, zilnic înregistrându-se sute de cazuri.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro