Familia lui Cristi Chivu, izolată în propria locuință, în plină epidemie. ”Nu ieșim deloc”

+3 click pentru
galerie

Familia lui Cristi Chivu, izolată în propria locuință, în plină epidemie. ”Nu ieșim deloc” © arhiva

Cristi Chivu și familia sa sunt în aceste momente în Milano, în plină epidemie de coronavirus. Cu toții stau izoltați în casă și ies din locuințe doar pentru a face cumpărături pentru strictul necesar.

În plină epidemie de coronavirus, Cristi Chivu și Adelina, dar și copiii lor sunt izoltați în case, în Milano. 
De teamă ca nu cumva unul dintre ei să contacteze virusul ce a creat panică în lume, familia se află acum închisă în locuință, iar Adelina și Cristi ies din case doar la magazin pentru a face cumpărături, iar asta se întâmplă la câteva zile. 

Într-un interviu online acordat Simonei Gherghe, Adelina Chivu i-a povestit fostei prezentatoare de la Acces Direct că într-un oraș din Italia este pustiu, mașinile au dispărut, iar oamenii care mai ies la supermarket-uri sunt din ce în ce mai puțini, dar totodată foarte atenți de a lua virusul. 

”Nu,nu mai ieșim decat la supermarket sau la farmacie daca avem nevoie de ceva. În rest nu ieșim deloc, nici n-am avea unde ca este tot închis, restaurante tot, tot este închis”, a spus Adelina Chivu. 

După China, Italia este cea mai afectată țara în care COVID-19 s-a răspândit extrem de rapid și a răpus foarte mulți oameni. Întrebată de Simona Gherghe dacă familia Chivu cunoaște persoane apropiate ce au fost depistate cu virusul uciagaș, Adelina a răspuns că au amici care au intrat în contact cu persoane ce au fost confirmate. 

”Nu avem care s-au îmbolnăvit. Avem amici care au intrat în contact cu persoane care s-au îmbolnăvit și sunt în carantină acasă”, a zis ea.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro