Cum s-au acomodat Cristi și Mădălina, noul cuplu de la Dragoste fără secrete. "Troller-ul ei mi s-a părut o gaură neagră"

Cum s-au acomodat Cristi și Mădălina, noul cuplu de la Dragoste fără secrete. "Troller-ul ei mi s-a părut o gaură neagră" © captura video

Cristi și Mădălina formează cel mai nou cuplu de la emisiunea Dragoste fără secrete. Tânăra l-a avut ca partener pe Alexandru în trecut, iar când a decis să renuțe spunea că nu își mai găsește locul în competiție.

Acum concurenta și-a mai schimbat percepția despre locul ei în această emisiune și pare hotărâtă să câștige marele premiu, un apartament, la brațul iubitului său. Și Cristi împărtășește aceeași părere.

"Eu am trecut direct la treabă. Decât să suport un munte de haine. Troller-ul ei mi s-a părut o gaură neagră. Scotea, scotea și când aveam impresia că nu e nimic, tot mai scotea. Șifonierul e obez. Din moment ce sunt aici, am avut discuțiile înainte, sunt sigur că țin la ea. Plus că eu nu fac nimic fără să fiu sigur.", a spus Cristi, la Dragoste fără secrete

A.C.


facebook whatsapp twitter pinterest