Mădălina a revenit la „Dragoste fără secrete”. Concurenta are un nou partener, pe Cristian

+3 click pentru
galerie

Mădălina a revenit la „Dragoste fără secrete”. Concurenta are un nou partener, pe Cristian © captură video

Mădălina a revenit la „Dragoste fără secrete” alături de un partener cu care este de părere că va câștiga marele premiu! După ce a fost dezamăgită de Alexandru și a părăsit competiția, roșcata a revenit alături de toți ceilalți concurenți mai hotărâtă ca niciodată să fie alături de Cristian, iubitul ei și să câștige casa lor. 

Mădălina a venit la „Dragoste fără secrete” alături de un nou partener, Cristian. Cei doi sunt extrem de convinși că vor câștiga marele premiu și luptă cu toate armele pentru a obține acest lucru. 

„Dragi colegi, eu m-am întors...și nu m-am întors oricum, m-am întros cu el Vreau să vă spun că acest apartament este deja al nostru. După ce am ieșit din emisiune, la câteva zile, acest domn a venit la mine la poartă  m-a sunat și mi-a zis: dacă vrei să fii a mea, ieși afară. Am ieșit și când l-am văzut am rămas așa...pentru că nu mi-a venit să cred. Nu credeam. Din acea zi am început să vorbim frecvent, ne vedeam foarte des și dacă tot ni s-a dat oportunitatea asta și să stăm legați 24/24...Mă bucur că am venit cu el în emisiune și apartamentul este al nostru. Nimeni din această emisiune nu cred că are puterea să câștige acest apartament, adică e al nostru” a spus Mădălina, la „Dragoste fără secrete”. 

„Eu sunt Cristian, 26 de ani, vin din mediul militar, ne știm de foarte multă vreme, am încercat la un moment dat să încercăm, dar niciunul dintre noi nu și-a dat foarte mult interesul și a fost amuzant momentul în care am regăsit-o. După toată experiența asta eu cred că relația noastră va fi una sinceră și bună de povestit, adică câți oameni fac chestia asta?” a spus și Cristian, partenerul Mădălinei. 

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest