Cele mai ascunse dorinţe ale cuplului Narcisa-Cosmin de la "Dragoste fără secrete": "De ce vrem asta? Că e mişto!"

+3 click pentru
galerie

Cele mai ascunse dorinţe ale cuplului Narcisa-Cosmin de la "Dragoste fără secrete": "De ce vrem asta? Că e mişto!" © captură video

O listă cu dorinţe? Ce poate fi rău în asta? Ei bine, nimic... mai ales când sunt lucruri care mai de care mai picante. Narcisa şi Cosmin au uimit telespectatorii cu cele spuse la "Dragoste fără secrete".

Narcisa şi Cosmin formează, cu siguranţă, unul dintre cele mai sincere şi asumate cupluri. Cu zâmbetul pe buze, şi-au spus dorinţele. Şi nu sunt deloc banale!

Cei doi îşi doresc o seară romantică pe o clădire înaltă, să sară cu paraşuta, să crească împreună cu câine şi... un papagal. De asemenea, şi-ar dori ca pentru o seară să iasă în oraş cu identităţi false. 

"O seară romantică pe cea mai înaltă clădire. De ce vrem asta? Că e mişto! (...) Vrem să sărim cu paraşuta. Să vedem cum reacţionează fiecare. (...) Să creştem un câine împreună deoarece... e drăguţ!", au spus Narcisa şi Cosmin. 

"Sperăm că o să le îndeplinim pe toate. Unul dintre ele era şi un papagal. Vrem să avem un papagal şi să-l dresăm împreună. Şi vrem să ne facem pentru o seară identităţi false şi să vedem cine poate să ducă povestea cel mai mult, fără să se încurce", au mai completat concurenţii.

A.O.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest